Henk Steenbeekhof 55, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 279.500,- k.k.
Postcode:
8264BZ
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
150m²
Perceeloppervlakte:
318m²
Inhoud:
500m³
Bouwperiode:
1993
Plaats woning op:  


3D virtueletour ›

  • Aan de rand van Kampen gelegen halfvrijstaande woning met inpandige garage, 3 slaapkamers (5 slaapkamers mogelijk), een grote uitgebouwde woonkamer en een riante tuin op het zuiden.

    24/7 DEZE WONING BEZICHTIGEN? KIJK DAN OP DE WEBSITE VAN DE MAKELAAR VOOR EEN UITGEBREIDE VIRTUELE TOUR OM ALVAST EEN GOEDE INDRUK TE KRIJGEN.

    De ideale gezinswoning als het gaat om ruimte en locatie. Goede leefruimte wordt gecombineerd met gunstige ligging t.o.v. winkels, scholen, sportverenigingen en de historische binnenstad van Kampen. Alle voorzieningen zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

    De woning is gebouwd in 1993 en is uitstekend onderhouden. Zo is de woning in 2015 nog opnieuw geschilderd aan de buitenzijde. De woning is in 2007 op de begane grond uitgebouwd waardoor er een mooie grote woonkamer is ontstaan.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, meterkast, trapopgang, toilet, inpandig toegang tot de garage, ruime woonkamer met parketvloer en een open keuken. Heerlijk genieten bij de gashaard en via de terrasdeuren heeft men direct toegang tot de riante tuin. De keuken is ingericht met een kwalitatief goede keuken voorzien van koelkast, combi-oven, vriezer, keramische kookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

    De woonkamer is voorzien van een mooie parketvloer (2007)

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en 3 ruime slaapkamers. De badkamer is tijdens de bouw vergroot en ook is er een extra slaapkamer boven de garage gerealiseerd. De badkamer is ingericht met een ligbad, douchehoek en een badkamermeubel met dubbele wastafel.

    Tweede verdieping
    Zolder met veel lichtinval en vrij uitzicht over de wijk. Hier bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine en droger en is er ruimte over die u kunt gebruiken voor een werkkamer, slaapkamer, logeerkamer of berging.

    Tuin
    Doordat de woning is gebouwd op een mooie riante kavel beschikt men ook over een ruime tuin. Deze biedt veel privacy en een vrije horizon aan de achterzijde. Er is tuinverlichting aanwezig en een buitenkraan. Aan de voorzijde is ruimte voor het parkeren van 2 auto's op eigen grond.

    Garage en berging
    De inpandige garage is voorzien van een tapkraan, een putje, een elektrische bedienbare kanteldeur en een loopdeur in de zijgevel. Via deze zijdeur bereikt men de steeg naast de garage met opstelplaats voor de containers. Hier bevindt zich ook nog een ruime houten berging.

    Overige
    De woning is daar waar nodig voorzien van zonnewering.

    NIEUWSGIERIG GEWORDEN? BEL DAN GERUST MET 038-3336633 VOOR EEN BEZICHTIGING.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.