Hanzelaan 13, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 425.000,- k.k.
Postcode:
8262VA
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
7
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
132m²
Perceeloppervlakte:
167m²
Inhoud:
460m³
Bouwperiode:
2014
Plaats woning op:  




  • Royale en instapklare tussenwoning op een prachtige locatie!

    Deze in 2014 gebouwde tussenwoning beschikt over liefst 132 m2 woonoppervlakte en is gelegen aan de rand van het Stadspark en op loopafstand van de binnenstad en winkelcentrum Hanzewijk. De woning is keurig onderhouden en beschikt over een energielabel A+, waardoor je optimaal profiteert van lage maandlasten!

    De woningen aan de Hanzelaan kenmerken zich door de ruimte binnen en de grote raampartijen. Dit zorgt voor een enorm lichte woning, zowel beneden als boven, en maakt het nog ruimer aanvoelen.

    Via de hal bereik je de woonkamer. De keuken is straatgericht en zithoek tuingericht. De keuken is ingericht met een inductie kookplaat, afzuigkap, oven, koel-vriescombinatie en vaatwasser. De bar aan de keuken maakt het extra gezellig! De woonkamer is riant en de gloednieuwe pelletkachel (ter overname) zorgt voor comfortabele verwarming. Ook aan de tuinzijde beschikt de woning over openslaande tuindeuren en grote ramen tot aan de grond, waardoor je geniet van een hele lichte woonkamer.

    Op de eerste verdieping zijn 3 fraaie slaapkamers te vinden. De badkamer is uitgerust met een douche, ligbad, dubbele wastafel. Ideaal: er is op deze verdieping nog een separaat toilet te vinden.

    Op de tweede verdieping zijn nog 2 slaapkamers gesitueerd, wat het totaal op 5 brengt. Ook is hier een hele handige ruimte gemaakt voor de wasmachine en droger! Eventueel is het mogelijk om een dakterras te maken op deze verdieping. Op het platte dak liggen 8 nieuwe zonnepanelen, geïnstalleerd in 2023.

    De royale tuin is gelegen op het noordoosten en beschikt over een berging en overkapping aan de achterzijde. Hier kun je heerlijk vertoeven!

    Indeling:

    Begane grond:
    Entree, hal met toilet en meterkast, keuken en woonkamer.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 3 slaapkamers, toilet en badkamer

    Tweede verdieping:
    Overloop, 2 slaapkamers en extra kamer

    Tuin:
    Gelegen op het noordoosten.

    Interesse in deze leuke woning? Neem dan contact met ons op!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.