Grutto 11, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 219.500,- k.k.
Postcode:
8262AV
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
120m²
Perceeloppervlakte:
218m²
Inhoud:
448m³
Bouwperiode:
2001
Plaats woning op:  




  • Mooi gelegen 2-onder-1-kapwoning met een inpandige garage en 3 ruime slaapkamers (4 mogelijk). Deze woning ligt aan een rustig autoluw hofje waardoor het ideaal is voor mensen die rustig willen wonen of voor gezinnen met jonge kinderen.

    Gebouwd in 2001, goed geïsoleerd en goed onderhouden. In 2014 is het schilderwerk aan de buitenzijde nog volledig gedaan.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, meterkast, toilet, inpandige garage met kanteldeur en loopdeur, woonkamer met een mooie gashaard en terrasdeuren naar de tuin, open keuken met ruimte voor een goede eethoek. De keuken is ingericht met een moderne inbouwkeuken voorzien van een natuurstenen werkblad, vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast en combi-oven.

    De vloer op de begane grond is grotendeels voorzien van een mooie eikenhouten vloer.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en 3 ruime slaapkamers. De badkamer is extra groot en is ingericht met een hoekligbad/whirlpool, douchehoek, toilet en wastafel. De wanden op de verdieping zijn netjes afgewerkt met scan en de vloer is voorzien van een neutrale laminaatvloer.

    Tweede verdieping
    Zolderkamer met wasmachineaansluiting, opstelling cv-ketel en berging. Op deze verdieping kan een eventuele 4e slaapkamer gerealiseerd worden mocht dit gewenst zijn.

    Tuin.
    In de achtertuin geniet met van een uitstekende privacy. Voorzieningen als elektra, tuinverlichting en een buitenkraan met een putje zijn aanwezig.

    NIEUWSGIERIG GEWORDEN? BEL GERUST MET 038-3336633 VOOR EEN BEZICHTIGING VAN DE WONING.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.