Groenestraat 238, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 235.000,- k.k.
Postcode:
8261VM
Ligging:
in centrum
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
6
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
100m²
Perceeloppervlakte:
138m²
Inhoud:
422m³
Plaats woning op:  




  • Dit kom je niet vaak tegen.... een "vrijstaande woning" in de binnenstad van Kampen, inclusief een riante tuin van 70 m2 op het zuiden.

    Hier kunt u wonen, slapen en douchen op de begane grond, maar ook op de eerste verdieping kunt u slapen. Hier zijn ook nog eens 3 extra slaapkamers.

    Deze charmante woning is goed gelegen; naast een speeltuintje en met voldoende parkeergelegenheid aan de achterzijde. Op loopafstand van het centrum, supermarkt en het stadspark. De woning heeft een zonnige tuin en is te bereiken via de achterom. Verder heeft de tuin een ruime veranda en berging.

    Naast de gezellig woonkamer is de eetkeuken gelegen. Deze is heerlijk ruim en lekker licht. Via de eetkeuken komt u in het aangebouwde gedeelte waar de wasruimte/bijkeuken, het toilet, de badkamer en de slaapkamer zijn gelegen. De dubbele tuindeuren in de woonkamer geven toegang tot de veranda, die de nodige schaduw biedt op warme zomerdagen. Via de achterom is de parkeerplaats van de Albert Heijn te bereiken. Hier vindt u altijd wel een plekje voor uw auto en het boodschappenkarretje kunt u zo makkelijk tot in de woning rijden. Hoe makkelijk is dat?!

    Indeling

    Begane grond:
    Entree, hal, woonkamer, eetkeuken voorzien van inbouwapparatuur o.a. inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, magnetron en vaatwasser, wasruimte/bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting, toilet, badkamer en slaapkamer.

    Eerste verdieping:
    Overloop, drie ruime slaapkamers.

    Vliering:
    Ruime berging die te bereiken is middels een vlizotrap.

    Tuin:
    De gezellige achtertuin is gelegen op het zuidwesten en heeft een achterom. Er is een vrijstaande houten berging en achter de woning is de veranda gelegen.

    Belangstelling? Laat het ons weten en neem contact op met ons kantoor.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.