Groenestraat 163, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 395.000,- k.k.
Postcode:
8261VE
Ligging:
in centrum
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
11
Slaapkamers:
10
Woonoppervlakte:
298m²
Perceeloppervlakte:
200m²
Inhoud:
1354m³
Bouwperiode:
1900
Plaats woning op:  




  • Mooie belegging in het stadscentrum van de stad Kampen.

    Het betreft hier een volledig verhuurd object, bestaande uit een zelfstandig appartement en 9 kamers, deels met eigen sanitair en deels met gedeeld sanitair.

    De totale huursom bedraagt €30.662,- per jaar, exclusief servicekosten.

    Indeling

    Begane grond

    Appartement Groenestraat 163-01
    Zelfstandig appartement aan de voorzijde van het pand met eigen opgang, entree, hal, meterkast, woonkamer met open keuken, badkamer, toilet en slaapkamer. De badkamer is ingericht met een douche en wastafel. Het toilet is separaat van de badkamer. Dit appartement beschikt over eigen aansluitingen en een eigen cv-ketel.

    Kamers
    Aan de achterzijde van het pand bevinden zich 3 kamers. De kamers zijn ingedeeld met een slaap/woonkamer, keukenblok en badkamer. De badkamers beschikken over een douche, toilet en wastafel.

    Verdieping
    Overloop, 6 kamers, een wasruimte en gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen. De kamers beschikken allen over een eigen keukenblok. De wasruimte is ingericht met een wasmachine en een droger. Het sanitair bestaat uit 2 toiletten en 2 doucheruimtes.

    Verwarming middels een cv-ketel i.c.m. radiatoren. Warm water in de sanitaire ruimte wordt verkregen middels een boiler en de kamers beschikken over eigen close-in boilers.

    Informatie
    Bij serieuze belangstelling plannen wij allereerst graag een afspraak met u in bij ons op kantoor om u van alle informatie te voorzien aangaande het pand en de exploitatie. Bij blijvende belangstelling kunnen we in overleg met de huurders een bezichtiging gaan inplannen.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.