Groenestraat 159, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 200.000,- k.k.
Postcode:
8261VE
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, zonneterras
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
163m²
Perceeloppervlakte:
90m²
Inhoud:
600m³
Bouwperiode:
1880
Plaats woning op:  




  • Royaal woonhuis in het centrum van Kampen. Dit pand biedt ontzettend veel ruimte en tal van verschillende gebruiksmogelijkheden, waaronder;

    - kantoor/praktijkruimte aan huis
    - atelier
    - dubbele bewoning
    - inwoning met het oog op eventuele zorgverlening

    Het pand is oorspronkelijk gebouwd in omstreeks 1880 en is in 1987 grondig gerenoveerd en gemoderniseerd. Nadien is de woning goed onderhouden. Enkel het dakterras moet op korte termijn vernieuwd worden.

    Naast het woonhuis bevindt zich een zeer royale garage/werkplaats met een zolderkamer. Deze garage is optioneel erbij te kopen. Mocht u als koper geen belang hebben bij de garage is er geen gebrek aan ruimte voor bijvoorbeeld het stallen van de fietsen. Tegenover de woning bevindt zich namelijk nog een (fietsen)berging welke bij de woning behoort.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, atelierruimte met tegelvoer, toiletruimte en een grote werkkamer. De ruimte op de begane grond is circa 80 m2 groot en kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Wonen, werken of verhuur, alles is mogelijk.

    Eerste verdieping
    Overloop, toilet, grote woonkamer met een open keuken en deur naar een ruim dakterras van circa 23 m2. De vloer in de woonkamer is voorzien van een massief houten vloer. De vloer ter plaatse van de keuken is voorzien van tegels.

    Tweede verdieping
    Overloop, kast met opstelling cv-ketel, badkamer en 2 ruime slaapkamers. De badkamer is ingericht met een ligbad, douchehoek, toilet en badkamermeubel met wastafel.

    Zolderverdieping
    Vlizotrap naar bergzolder.

    De naastgelegen garage is inpandig te bereiken en beschikt over een oppervlakte van maar liefst 100 m2 en een zolderkamer van 20 m2. Indien de garage niet meeverkocht wordt zal de doorgang worden dichtgezet zodat de panden weer volledig van elkaar gescheiden zijn.

    Vraagprijs van de woning €199.000,-
    Vraagprijs van de garage €75.000,-

    DE FOTO'S EN DE OMSCHRIJVING GEVEN EEN BEELD. MAAR OM EEN GOEDE INDRUK TE KRIJGEN MOET U DIT PAND BESLIST GEZIEN HEBBEN. BEL DAAROM GERUST MET ONS KANTOOR VOOR EEN BEZICHTIGING.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.