Graafschap 19, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 150.000,- k.k.
Postcode:
8261LB
Ligging:
in centrum
Woningtype:
benedenwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, plaats
Garage:
Ja
Kamers:
3
Slaapkamers:
1
Woonoppervlakte:
82m²
Inhoud:
260m³
Bouwperiode:
1900
Plaats woning op:  




  • Modern en comfortabel wonen in de binnenstad van Kampen. Aangeboden wordt u een fraai appartement met tuin, gelegen op de begane grond van een kleinschalig appartementencomplex.

    Gelegen op een goede locatie in de binnenstad van Kampen met goede mogelijkheden voor het parkeren van de auto op basis van een parkeervergunning. Tevens is het mogelijk om de achtergelegen parkeerplaats bij te kopen.

    Dit appartement is in 2005 gerealiseerd, volledig geïsoleerd en modern en strak afgewerkt.

    Indeling
    entree, hal met een lange gang welke in verbinding staat met alle vertrekken, grote woonkamer aan de voorzijde met een open keuken, inpandige berging annex provisiekast, toilet, wasruimte, ruime badkamer, slaapkamer aan de achterzijde en bijkeuken annex fietsenberging met achteruitgang naar de tuin/plaats.

    De keuken is ingericht met riante hoekkeuken van goede kwaliteit welke is voorzien van vaatwasser, koelkast, vriezer, combioven, keramische kookplaat en afzuigkap.

    De vloer is grotendeels afgewerkt met een mooie laminaatvloer.

    Buitenruimte
    De tuin/plaats is voor binnenstad begrippen ruime te noemen in ligt op het oosten. Tevens beschikt men over een achteruitgang.

    KORTOM EEN WONING OM ZO TE BETREKKEN, IDEAAL VOOR EEN STARTER EN TEVENS ZEER GESCHIKT VOOR DE WAT OUDERE DOELGROEP DIE GELIJKVLOERS ZOU WILLEN WONEN.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.