Ganzebloem 77, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 189.000,- k.k.
Postcode:
8265MB
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, voortuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
110m²
Perceeloppervlakte:
143m²
Inhoud:
360m³
Bouwperiode:
1986
Plaats woning op:  




  • Tot in de puntjes afgewerkte woning!

    Het betreft hier een geschakelde woning, type kwadrantwoning met o.a. 4 slaapkamers, carport en een tuin op het zuidwesten. De woning is na de aankoop in 2008 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd.

    Gelegen aan een rustige straat aan de rand van de woonwijk, op loopafstand van groenvoorzieningen en in de nabije omgeving van winkels en scholen.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, modern toilet met wandcloset en fontein, meterkast voorzien van een moderne groepenkast, trapopgang, woonkamer met een ruime zithoek, provisiekast onder de trap, eethoek met open keuken en deur naar de tuin.

    De keuken is ingericht met een prachtige hoekkeuken voorzien van koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-oven, gaskookplaat en schouw met afzuigkap.

    De vloer in de woonkamer is afgewerkt met een een massief houten vloer. Ter plaatse van de keuken en de hal is gekozen voor plavuizen in een mooi antraciete kleur. De plafonds en de wanden zijn strak gestuct en de binnendeurkozijnen zijn vervangen door houten kozijnen met nieuwe binnendeuren.

    Eerste verdieping
    Overloop, kast met aansluiting voor wasmachine, badkamer en 3 slaapkamers. De badkamer is ingericht met een toilet, douchecabine en een strak badkamermeubel met dubbele wastafelkraan.

    Tweede verdieping
    Overloop, slaapkamer, 2e kamer in gebruik als strijkkamer/wasruimte en een ruime berging.

    Tuin
    De tuin is keurig aangelegd en ligt uitstekend op de zon. Buiten beschikt men over een wateraansluiting, buitenverlichting en zonnewering. Op de oprit is ruimte voor het parkeren van de auto. De carport is voorzien van verlichting en een lichtkoepel. De fietsen kunt u goed kwijt in de stenen berging en er is extra bergruimte aanwezig op de bovenliggende bergzolder.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.