Eikenstraat 2, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 495.000,- k.k.
Postcode:
8266AW
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, tuin rondom
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
220m²
Perceeloppervlakte:
828m²
Inhoud:
650m³
Bouwperiode:
1977
Plaats woning op:  




  • Stijlvolle vrijstaande woning op een prachtige locatie in Kampen Zuid. Gelegen op een mooi perceel grond van 828 m² met volop privacy in de achtertuin.

    Oorspronkelijk is de woning gebouwd in 1977, maar in 1999/2000 is de woning op fraaie wijze verbouwd. Tevens is de woning fors vergroot. De woning beschikt o.a. over een slaapkamer en een badkamer op de begane grond, alsmede 3 kamers en een badkamer op de verdieping.

    De tuin is prachtig aangelegd en vormt samen met de woning een prachtig geheel.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, ruime en lichte hal, toilet met wandcloset en fontein, slaapkamer met aansluitend een eigen badkamer, grote woonkamer met een straatgerichte keuken, centraal gelegen eethoek en een tuingericht zitkamer met gashaard en schuifpui naar de tuin, bijkeuken met deur naar de achtertuin en inpandig toegang tot de garage.

    De keuken is ingericht met een riante Siematic keuken voorzien van natuursteen werkblad, vaatwasser, close-in boiler, keramische kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron en grote koelkast.

    De badkamer op de begane grond is zeer ruim en is ingericht met een badkamermeubel, toilet, douchehoek en een whirlpool.

    Verdieping
    Overloop met mooie vide, badkamer, grote slaapkamer met Frans balkon en schuifkastenwand/inloopkast, 2e ruime slaapkamer met Frans balkon, 3e (slaap)kamer welke nu dienst doet als werkkamer/bergruimte.

    De 2e badkamer is eveneens ruim en is ingericht met een douchehoek, toilet en een badkamermeubel.

    Zolderverdieping
    Vlizotrap naar bergzolder.

    DEZE WONING BEHOORT TOT HET TOPSEGMENT IN DE GEMEENTE KAMPEN QUA WONEN EN LOCATIE. WIJ LATEN U GRAAG UITGEBREID KENNISMAKEN MET DE WONING, BEL VOOR EEN BEZICHTIGING MET 038-3336633.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.