Donk 30, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 237.500,- k.k.
Postcode:
8266JC
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
135m²
Perceeloppervlakte:
218m²
Inhoud:
400m³
Bouwperiode:
2004
Plaats woning op:  




  • Deze woning heeft heel veel te bieden voor wie op zoek is naar een jonge moderne woning met veel ruimte. Met 4 slaapkamers, een ruime badkamer en een grote woonkamer is dit een heerlijke gezinswoning. Ook buiten kom je geen ruimte te kort. De woning is namelijk gebouwd op een ruim perceel grond van 218 m².

    De woning is gelegen in de plezierige woonwijk Het Onderdijks, op loopafstand van rivier De IJssel en het strandje aan deze mooie rivier. Het Onderdijks is onderverdeeld in buurten, ieder met een eigen uitstraling. Het huis bevindt zich in het deelgebied "De Bongerd" met veel groen en goede speelvoorzieningen. Het Hart is het bruisende middelpunt van de wijk waar u verschillende scholen en voorzieningen vindt. En natuurlijk niet te vergeten het “Waterplantsoen”, een plek waar menig kind, van welke leeftijd ook, zich kan uitleven op het voetbalveld, de speeltoestellen en het ontdekkingseiland. Een ontmoetingsruimte voor iedereen, midden in de wijk!

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, trapopgang, toilet met wandcloset en fontein, grote uitgebouwde woonkamer met een tuingerichte zitkamer met terrasdeuren, centraal gelegen eethoek en een straatgerichte open keuken. De keuken is ingericht met een riante hoekkeuken voorzien van 6 pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, combi-oven en vaatwasser.

    Eerste verdieping
    Overloop, inloopkast, twee ruime slaapkamers en een vergrote badkamer. De badkamer is ingericht met een douchecabine, toilet, ligbad, wastafel en 2 badkamerkasten.

    Tweede verdieping
    Overloop, wasruimte en twee ruime slaapkamers, waarvan één met Frans balkon.

    Tuin
    Deze woning beschikt over een ruime tuin welke gunstig op het zuidwesten is gelegen. Er is een zijuitgang, buitenverlichting, een buitenkraan en een zonnescherm aanwezig.

    Berging
    Bij de woning behoort een ruime houten (fietsen)berging.

    KORTOM EEN ERG MOOIE WONING. BELANGSTELLING? KOM DAN EEN KEER BINNEN KIJKEN EN BEL GERUST MET 038-3336633.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.