Concertlaan 101, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 495.000,- k.k.
Postcode:
8265RZ
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
7
Slaapkamers:
6
Woonoppervlakte:
159m²
Perceeloppervlakte:
260m²
Inhoud:
670m³
Bouwperiode:
1996
Plaats woning op:  




  • Uitgebouwde 2/1 kapwoning op een prachtige locatie!

    Deze riante en keurig onderhouden woning is gelegen aan een rustige straat met enkel bestemmingsverkeer. Een heerlijk plekje! Enkele pluspunten op een rij:

    - Liefst 159 m2 woonoppervlakte en 6 slaapkamers
    - Uitgebouwd aan de achterzijde waardoor er een royale leefkeuken is ontstaan
    - Eigen oprit en zeer ruime garage
    - 12 zonnepanelen geplaatst in 2020
    - Energielabel A
    - Een heerlijke tuin gelegen op het westen

    Via de entree bereik je de hal met toilet en meterkast. Op de gehele begane grond is vloerverwarming aanwezig, wat zorgt voor extra comfort. De houtkachel maakt de woonkamer extra sfeervol! De woning is in 2001 aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor je kunt genieten van een riante leefkeuken. De openslaande tuindeuren en lichtkoepel in deze uitbouw maken deze ruimte ook nog eens heerlijk licht. De keuken (geplaatst in 2019) is ingericht met een inductie kookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, koelkast, vaatwasser. Er is tevens een handige bijkeuken beneden, met ruimte voor de wasmachine, droger en vriezer. Via de bijkeuken is de garage ook bereikbaar. De garage is zeer ruim en voorzien van een keukenblokje met wateraansluiting en elektra.

    Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafel en toilet. Op de tweede verdieping zijn nog 3 slaapkamers te vinden, waarvan er momenteel één in gebruik is als werkkamer. Dit brengt het totaal aantal slaapkamers op 6, wat de woning zeer geschikt maakt voor gezinnen! De dakkapel aan de achterzijde van de woning maakt de achterste slaapkamer extra ruim. Tot slot is de vliering bereikbaar middels een vlizotrap, met voldoende ruimte voor het bergen van de nodige spullen.

    De tuin is fraai aangelegd en gelegen op het westen. Hier kun je optimaal genieten van de middag en avondzon! Aan de garage is een apart bakschuurtje gemaakt, ideaal voor de warme zomerdagen met de familie!

    Gelegen in de kindvriendelijke woonwijk 'De Maten'. In de directe omgeving bevinden zich diverse voorzieningen zoals basisscholen en sportverenigingen. Zowel winkelcentrum Stationskwartier (met onder andere de Albert Heijn, Aldi en HEMA) als winkelcentrum Lovinkstraat zijn goed bereikbaar. NS-station Kampen Zuid, met een rechtstreekse verbinding met Amsterdam, is op fietsafstand te bereiken. De nabijgelegen N50 brengt je binnen 15 minuten in Zwolle.

    Indeling:

    Begane grond:
    Entree, hal met trapopgang, toilet, meterkast, woonkamer, eetkamer, keuken, bijkeuken, garage.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 3 slaapkamers, badkamer.

    Tweede verdieping:
    Overloop, 3 slaapkamers en technische ruimte.

    Interesse in deze prachtige woning? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.