Celesta 16, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 435.000,- k.k.
Postcode:
8265RB
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
180m²
Perceeloppervlakte:
366m²
Inhoud:
710m³
Bouwperiode:
1995
Plaats woning op:  




  • De perfecte combinatie wanneer je op zoek bent naar een ruime woning op een mooie locatie!

    Deze goed onderhouden, halfvrijstaande woning staat op een prachtige plek. Aan de rand van de Maten gelegen, waardoor u per fiets overal zo ter plekke bent. Vanuit de woonkamer kijkt u heerlijk vrij weg. De tuinligging is ook perfect; de tuin is gelegen op het zuiden, dus u kunt de hele dag van de zon genieten.

    En wat een ruimte vindt u in dit huis; een ruime woonkamer, 5 ruime slaapkamers, een grote garage en extra berging/kamer boven de garage.

    De woning is verder helemaal up-to-date. De badkamer en keuken zijn vernieuwd en strak en modern uitgevoerd. Verder zijn de vloer op de begane grond en de schuttingen vervangen, zijn er 16 zonnepanelen geplaatst en is de woning recent nog geschilderd. Er hoeft dus niet geklust te worden en de energielasten zijn lekker laag.

    Indeling

    Begane grond:
    Entree, hal, toiletruimte, woonkamer, eetkamer, luxe keuken met extra diep werkblad, inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast met vriesvakje en apothekerskast, bijkeuken met wasmachine-aansluiting, extra brede garage met uitstort gootsteen.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 3 ruime slaapkamers, waarvan één met inbouwkast, luxe badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel, ligbad, toilet en spanplafond met spotjes, berging boven de garage, waar ook een werk- of slaapkamer van gemaakt zou kunnen worden.

    Tweede verdieping:
    Overloop, vaste kast en 2 ruime slaapkamers.

    Tuin:
    De tuin is gelegen aan de voor-, zij- en achterkant. Door de perfecte zonligging is er elk moment van de dag wel een plekje waar u van de zon kunt genieten.

    Belangstelling voor deze perfect onderhouden halfvrijstaande woning? Laat het ons weten en neem contact op met ons kantoor.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.