Burgwal 203, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 525.000,- k.k.
Postcode:
8261EN
Ligging:
aan water
Woningtype:
penthouse
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, zonneterras
Garage:
Ja
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
128m²
Inhoud:
459m³
Bouwperiode:
2003
Plaats woning op:  




  • Bijzonder fraai en luxe appartement in hartje binnenstad van Kampen. Dit appartement/penthouse beschikt over 4 kamers (3 slaapkamers) is gelegen op de bovenste etage van appartementencomplex Burgelveste.

    Op de begane grond is een eigen garage met eigen toegang, de toegang naar de woning gaat via de trap of de lift, er zijn in totaal 4 appartementen in het complex.

    Het geheel is gemoderniseerd. De keuken, badkamer en het toilet zijn vervangen. Verder beschikt het appartement over onder andere een royale speelse woonkamer met balkenplafond tot in de nok, ruim terras/loggia op het zuiden met uitzicht op o.a. de Burgel, een open leefkeuken met luxe keukenopstelling (2018), bijkeuken met aansluitingen wasapparatuur, boven de bijkeuken is opbergruimte, 3 slaapkamers, een moderne badkamer (eind 2017) en een royale privé garage op de begane grond.

    De keuken is voorzien van een moderne inbouwkeuken en beschikt over de volgende inbouwapparatuur: Inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, combimagnetron ( WIFI ), koelkast, vriezer (6 laden), vaatwasser en koffiemachine. In de keuken, boven de bijkeuken is bergruimte aanwezig.

    Indeling:

    Centrale entree: belbord en postbussen, tussenhal met trapopgang en lift en toegangsdeur naar hal met toegang tot de garage.

    Begane grond: ruime garage is inpandig bereikbaar via de hal op de begane grond. De toegang met de auto is vanuit de Boven Hofstraat. De garage heeft een elektrisch zijwaarts schuivende deur met loopdeur.

    Woonetage 3e Verdieping:
    Entree met video intercomsysteem, hal, meterkast, toilet, royale woonkamer met open keuken met toegang tot het ruime terras/loggia, bijkeuken met opstelplaats voor de cv-ketel en wasmachine- en droger, 3 slaapkamers waarvan één met balkon, de andere twee hebben een frans balkon.

    Zolder:
    Via vlizotrap te bereiken bergzolder.

    Overige informatie:
    • Bouwjaar 2003
    • Kosten voor de VvE zijn € 200,-- per maand (o.a. gezamenlijk onderhoud, opstalverzekering, inclusief glasverzekering, raambewassing en onderhoud CV)
    • Airconditioning aanwezig
    • Geheel geïsoleerd

    Belangstelling voor dit fraaie appartement? Neem dan zeker contact op met ons kantoor.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.