Burgwal 144, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 137.500,- k.k.
Postcode:
8261EW
Ligging:
aan water
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, plaats
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
65m²
Perceeloppervlakte:
38m²
Inhoud:
225m³
Bouwperiode:
1900
Plaats woning op:  




  • In hartje binnenstad ligt deze sfeervol gerenoveerde woning. De plek van deze woning geeft prachtig uitzicht op de stadsgracht en schept hierdoor in de binnenstad een oase van rust. Op loopafstand bevinden zich winkels, het stadspark en ook de sfeervolle jachthaven aan de IJssel.

    Indeling

    Begane Grond
    Binnenkomst in hal met meterkast, via tussendeur toegang tot de royale sfeervolle woonkamer (22 m²) voorzien van een neutrale laminaat vloer. De woonkamer heeft aan voor- en achterzijde hoge ramen die zorgen voor een ruime lichtinval. De woonkamer grenst aan de mooie open keuken (5 m²) in de kleurstelling hoogglans wit en is voorzien van inbouwapparatuur, koelkast, spoelkraan, combi oven, 4-pits gasfornuis en afzuigkap. Vanuit de keuken bereik je een sfeervolle binnenplaats (6 m²) : Een heerlijk buiten in de binnenstad met volledige privacy.

    Verdieping
    Via een vaste trap kom je op de overloop die toegang geeft tot 2 ruime slaapkamers en een badkamer. De grootste slaapkamer (11 m²) aan de voorkant heeft een prachtig uitzicht over stadsgracht ‘de Burgel’ en beschikt over een ruime inbouwkast en authentieke luiken. De 2e slaapkamer (6 m²) aan de achterkant geeft zicht op de binnenplaats . De zeer complete en moderne badkamer (5 m²) heeft een neutrale kleurstelling met ligbad, douche, toilet en wastafel .

    Zolder
    Via een vlizotrap kom je op de ruime zolder. Met een oppervlakte van 22 m² is dit onder meer een ideale bergruimte.

    Bijzonderheden:
    - Prachtige LOCATIE!
    - HR Remeha combiketel (2007)
    - Keuken met inbouwapparatuur (2007)
    - Badkamer met ligbad

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.