Boven Nieuwstraat 6-9, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 150.000,- k.k.
Postcode:
8261HD
Ligging:
in centrum
Woningtype:
bovenwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, zonneterras
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
80m²
Inhoud:
250m³
Bouwperiode:
2007
Plaats woning op:  




  • Wat een fantastisch uitzicht over de binnenstad van Kampen!

    3-Kamer appartement met lift, inpandig dakterras op zuid-oosten, Frans balkon en schuur op de begane grond.

    Dit appartement is gelegen in het in 2007 nieuw opgeleverde appartementencomplex “Espagnol”, ook wel bekend als de oude Maya zeepfabriek, dat bestaat uit 10 appartementen en bergingen. Het object is zo te betrekken en centraal in binnenstad van Kampen gelegen en heeft alle voorzieningen inclusief parkeergelegenheden op loopafstand voorhanden.

    Indeling:

    Begane grond:
    Buiten; beltableau met postbussen en videofoon. centrale entree, royale hal met toegang tot 2 traphuizen en liftinstallatie.
    De schuur voorzien van elektra aansluiting, is achter het complex gelegen en biedt ruimte voor enkele fietsen. Tevens is hier een gezamenlijke containerberging gesitueerd. Direct naast het complex bevindt zich ook een prachtige openbare gemeente tuin.

    Appartement (4e/bovenste verdieping):

    Entree, hal met meterkast, sfeervolle woonkamer, open keuken, gang, 2 slaapkamers, toilet, badkamer, c.v./bergkast en loggia (inpandig dakterras).
    De zeer lichte woonkamer met Frans balkkon geeft een weids uitzicht over de Kamper binnenstad. Vanuit hier heeft u fantastisch zicht op o.a. de Bovenkerk & de Kamper toren. De keuken, bestaande uit 2 keukenblokken, beschikt over een gasfornuis, afzuigschouw, vaatwasser en een koel-vriescombinatie. De royale badkamer beschikt over een wastafel, douchehoek en een ligbad.

    Dit appartement heeft als één van de weinige appartementen in dit complex een loggia (inpandig terras) die op het zuidoosten is gelegen. Eén slaapkamer is in 2015 volledig gerenoveerd.

    Bijzonderheden:
    Bouwjaar: in 2007 nieuw opgeleverd
    Woonoppervlakte: circa 80 m²
    Inhoud: circa 250 m³
    Verwarming: d.m.v. c.v. combiketel, merk: Intergas, bouwjaar: 2007
    Volledig geïsoleerd
    Maandelijkse bijdrage V.v.E. € 100,---, o.a. inclusief opstalverzekering en toekomstig onderhoud

    Historie:
    De binnentuin van Espagnol is genoemd naar het gebouw aan de Boven Nieuwstraat. In 1921 startte hier sigarenfabrikant Verdoorn. De binnentuin werd bij het fabriekscomplex getrokken, zoals op veel plaatsen in de Kamper binnenstad gebeurde. In 1939 kwam La Bolsa er in. Vanaf 1950 was het de parfumerie- en zeepfabriek 'Espagnol', waar de bekende 'Spaanse' Majazeep werd geproduceerd. In 1974 vond sanering van het binnenterrein plaats en werd het gebouw studentenhuis.
    In 2007 is het complex verbouwd en zijn er 10 appartementen gerealiseerd.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.