Berklaan 123, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 650.000,- k.k.
Postcode:
8262BL
Ligging:
aan water
Woningtype:
bovenwoning
Soort bouw:
bestaand
Garage:
Ja
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
127m²
Inhoud:
421m³
Bouwperiode:
2022
Plaats woning op:  




  • Wonen op het mooiste plekje van Kampen!

    Een schitterend uitzicht over de IJssel en de nabijheid van de oude Kamper binnenstad met al haar voorzieningen, maakt dat het in Yselmonde heerlijk wonen is. U woont hier ruim en luxe in een stijlvol appartementencomplex dat ook nog zeer duurzaam en volledig gasloos is. Hier bent u helemaal klaar voor de toekomst.

    Vanuit uw appartement loopt u, via de haven, zo naar de Kamper binnenstad. Duik het historische centrum in en proef de sfeer van de late middeleeuwen, toen vissers, ambachtslui en kooplieden uit Kampen handelden met andere Hanzesteden. Ook buiten de stadspoorten is het in Kampen aangenaam toeven. In het Stadspark bijvoorbeeld, anderhalve eeuw geleden in Engelse
    landschapsstijl ontworpen. Het station bereikt u in 15 minuten lopen en via de N50 heeft u met de auto een perfecte uitvalsbasis naar het noorden en zuiden.

    Het appartement is zeer luxe afgewerkt en geheel voorzien van vloerverwarming. Vanuit de woonkamer kijkt u uit over de IJssel en vanuit de keuken en slaapkamers heeft u uitzicht over de historische binnenstad. De luxe keuken is voorzien van alle gemakken; een Quooker, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en vriezer, wijnkoeler en combi-oven met stoomfunctie. De Quooker is zeer uitgebreid, er is kokend, koud en bruisend water.

    De badkamer is voorzien van een whirlpool, inloopdouche met rainshower, douchewc en wastafelmeubel met dubbele kraan.

    Verder is het appartement voorzien van twee slaapkamers, een bijkeuken met waterontharder en technische ruimte en beschikt het appartement over drie zonnepanelen
    Op de begane grond van het complex vindt u de berging en in de parkeerkelder heeft u uw eigen parkeerplek met oplader.

    Indeling
    Entree, hal, woonkamer met ruim balkon, eetkeuken, bijkeuken, toiletruimte, 2 slaapkamers, badkamer en de technische ruimte.

    Nieuwsgierig naar dit prachtige appartement met geweldig uitzicht? Neem snel contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.