Balkstraat 5, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 285.000,- k.k.
Postcode:
8262NB
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
74m²
Perceeloppervlakte:
84m²
Inhoud:
265m³
Bouwperiode:
2017
Plaats woning op:  




  • Instapklare tussenwoning op een toplocatie!

    Compact, duurzaam en voorzien van alle gemakken: deze woning heeft het allemaal! Gebouwd in 2017 en aan de achterzijde door de uitbouw extra ruim! Voorzien van maar liefst 13 zonnepanelen, een gloednieuwe airco (geïnstalleerd in 2023) en volledig geïsoleerd, biedt deze woning enorm veel pluspunten. Comfort en lage maandlasten gegarandeerd!

    Via de entree bereik je de hal met het toilet, trapopgang en meterkast. De woonkamer is tuingericht en door de uitbouw aan de achterzijde heerlijk ruim. De keuken (2017) beschikt over een koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-oven/magnetron, gaskookplaat en afzuigkap. Daarnaast is er genoeg kastruimte beschikbaar voor het opruimen van de keukenspullen.

    Op de eerste verdieping zijn 3 fraaie slaapkamers te vinden. De grote dakramen maken deze ruimtes ook lekker licht. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een wastafel en inloopdouche. Tevens beschikt deze verdieping over een diepe kast met ruimte voor de wasmachine, cv-ketel (2017) en andere apparaten.

    De tuin is gelegen op het zuidwesten, waardoor je lekker kan genieten van de zon! Aan de achterzijde is een vrijstaande houten berging voor het opbergen van de fietsen en andere spullen, deze is makkelijk bereikbaar via de achterom. Ook kan je je auto achter het huis parkeren. Ideaal!

    Gelegen op loopafstand van de IJssel, de historische binnenstad en het Stadspark. Winkelvoorzieningen, restaurants en cafés zijn makkelijk te bereiken. Ook het NS-station Kampen Centraal is op fietsafstand bereikbaar en brengt je in 10 minuten in Zwolle.

    Indeling:

    Begane grond:
    Entree, hal met toilet, trapopgang en meterkast, woonkamer, keuken.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 3 slaapkamers, kastruimte en badkamer.

    Tuin:
    Gelegen op het zuidwesten en voorzien van een houten berging met achterom.

    Nieuwsgierig? Neem contact op met ons kantoor en vraag een bezichtiging aan!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.