Plasweg 76, Ijsselmuiden

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 249.000,- k.k.
Postcode:
8271CK
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
130m²
Perceeloppervlakte:
447m²
Inhoud:
425m³
Bouwperiode:
1900
Plaats woning op:  




  • Uitgebouwde en gerenoveerde woning met dubbele garage en praktijkruimte. Het geheel is gelegen op een mooi riant perceel grond van 447 m².

    De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1900 en is nadien uitgebouwd. In 2006 is de woning volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. In 2011 is er een praktijkruimte gebouwd welke vrij staat van de woning. Recent is de tuin nog volledig opnieuw aangelegd.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, trapopgang, meterkast, woonkamer met een straatgerichte zithoek met een hout gestookte inbouwhaard, kastenwand, kelderkast, centraal gelegen eethoek, open keuken en de badkamer.

    De keuken is ingericht met een riante inbouwkeuken (2006) vaatwasser, koel/vriescombinatie en kookeiland met 5-pits kookplaat, afzuigkap en combi-oven. Vanuit de keuken heeft men direct contact en toegang tot de achtertuin via de terrasdeuren en de loopdeur. De badkamer is ingericht met een douchecabine, wastafel en toilet.

    De vloer op de begane grond is grotendeels afgewerkt met een massief houten vloer.

    Eerste verdieping
    Overloop, toilet, ouderslaapkamer met wastafel en schuifkastenwand aan de voorzijde van de woning en 2 slaapkamers aan de achterzijde van het huis.

    Tweede verdieping
    Overloop, voorzolder, opstelling cv-ketel, bergruimte aan weerszijden en een 4e slaapkamer. Deze verdieping is voorzien van een grote dakkapel en dakramen.

    Praktijkruimte
    Achterop het perceel is in 2011 een fraaie praktijkruimte gebouwd. Deze is voorzien van een eigen cv-ketel, vloerverwarming, airco, keukenblok, toilet, schuifpui en aansluitingen voor internet. De praktijkruimte wordt nu gebruikt als kapsalon, maar kan tevens gebruikt worden als kantoorruimte, gastenverblijf etc.

    Garage/schuur
    In 2007 zijn er 2 houten garages gebouwd.

    Tuin
    De tuin is recent opnieuw aangelegd en heeft weinig onderhoud nodig. Aan de achterzijde ligt men heerlijk vrij omdat er geen directe bebouwing achter de woning aanwezig is.

    Overige
    - de woning is voorzien van rolluiken
    - verwarming geschiedt door de HR ketel in combinatie met de houtkachel waardoor de energielasten lager zijn

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.