Monnikenstraat 15, Ijsselmuiden

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 239.000,- k.k.
Postcode:
8271XK
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
120m²
Perceeloppervlakte:
262m²
Inhoud:
390m³
Bouwperiode:
2007
Plaats woning op:  




  • Hoekwoning met garage en eigen oprit. Gelegen in de woonwijk Oosterholt Noord op een mooie ruime kavel van maar liefst 262 m² waarbij de achtertuin op het zuiden is georiënteerd.

    De woning is gebouwd in 2007 en is met goede materialen afgewerkt. Extra luxe is toegevoegd en komt tot uiting in de badkamer, in de keuken en in de woonkamer welke is voorzien van vloerverwarming.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, modern toilet, provisiekast onder de trap, woonkamer met een straatgerichte zithoek, centraal gelegen eethoek en een halfopen keuken aan de achterzijde, via het achterportaal bereikt men de trapopgang naar de verdieping, heeft men inpandig toegang tot de garage en heeft men toegang tot de achtertuin.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en 3 slaapkamers. De badkamer is ingericht met een toilet, een ruime douchehoek en een badkamermeubel met dubbele wastafelkraan. De badkamer is tevens voorzien van vloerverwarming.

    Tweede verdieping
    Grote zolder welke nu in gebruik is als wasruimte en berging, maar waar indien nodig nog een extra slaapkamer gemaakt kan worden.

    Tuin
    De ruime achtertuin is onderhoudsarm aangelegd en beschikt over een zijuitgang welke uitkomt op het naastgelegen pad. Van 's ochtends tot het eind van de dag kan men genieten van de zon in de achtertuin.

    EVEN BINNEN KIJKEN? BEL GERUST MET 038-3336633

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.