Koraal 54, Ijsselmuiden

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 249.500,- k.k.
Postcode:
8271KB
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
135m²
Perceeloppervlakte:
193m²
Inhoud:
415m³
Bouwperiode:
1996
Plaats woning op:  




  • Uitgebouwde 2-onder-1-kapwoning met garage.

    Gelegen op een uitstekende locatie in de woonwijk Zeegraven, grenzend aan een brede groenstrook. Gebouwd in 1996 en naderhand aan de achterzijde uitgebouwd waardoor er veel extra woonoppervlakte is gecreëerd en een praktische bijkeuken.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, meterkast, modern toilet (2013) voorzien van wandcloset en fontein, L-vormige woonkamer met een straatgerichte zithoek, centraal gelegen eethoek met open keuken en een uitbouw met terrasdeuren, bijkeuken met lichtkoepel en aansluitingen voor wasmachine en droger, inpandig toegang tot de garage. De uitbouw van de woonkamer kan gebruikt worden als eethoek, studeerruimte, speelhoek of extra zithoek.

    De keuken is ingericht met moderne inbouwkeuken (2007) voorzien van vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en combioven.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en 3 slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer is ingericht met een grote kastenwand. De badkamer is in 2013 op fraaie wijze vernieuwd en van alle gemakken voorzien zoals een toilet, een badkamermeubel met dubbele wastafel en een grote inloopdouche met stortdouche en handdouche. Het plafond is strak afgewerkt en voorzien van inbouwspots en ook aan een mooie designradiator is gedacht.

    Tweede verdieping
    Overloop, voorzolder met ruimte voor een werkplek of speelhoek, kast met cv-ketel, berging en een 4e slaapkamer met een dakraam.

    Garage
    De garage is later nieuw aangebouwd en is geïsoleerd.

    KORTOM EEN HEERLIJKE GEZINSWONING WAAR U ZO IN KUNT!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.