Hobbemastraat 23, Ijsselmuiden

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 349.500,- k.k.
Postcode:
8271AH
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, tuin rondom
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
150m²
Perceeloppervlakte:
593m²
Inhoud:
625m³
Bouwperiode:
1997
Plaats woning op:  




  • Vrijstaande woning met bijkeuken, grote garage en carport.

    Gelegen op een perceel grond van 593 m2 op een mooie vrije hoek met uitzicht richting het park. De woning ligt in de nabijheid van diverse scholen, het winkelplein van IJsselmuiden en eveneens op loopafstand van het station (trein/bussen) en de binnenstad van Kampen.

    Gebouwd in 1997, goed geïsoleerd en uitstekend onderhouden. Onlangs is de woning aan de buitenzijde nog opnieuw geschilderd.

    Indeling
    Entree, hal, toilet met wandcloset en fontein, trapopgang, woonkamer met een straatgerichte zithoek, erker aan de zijgevel, eethoek met zicht op de tuin, open keuken, bijkeuken annex wasruimte met deur naar de achtertuin en deur naar de inpandig te bereiken garage.

    De keuken is onlangs nog gerenoveerd en is ingericht met een riante inbouwkeuken voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en koelkast.

    De vloer op de begane grond is grotendeels voorzien van een parketvloer. Ter plaatse van de keuken en de bijkeuken is de vloer afgewerkt met plavuizen.

    Eerste verdieping
    Overloop, werkkast, badkamer en 3 grote slaapkamers waarvan 1 met deur naar balkon.

    De badkamer is ingericht met een douchehoek, ligbad, badkamermeubel en wandcloset. Tevens is de badkamer voorzien van vloerverwarming.

    Tweede verdieping
    Deze verdieping is nu in gebruik als logeerruimte en heeft daarnaast veel bergruimte. Er zijn reeds 2 dakramen geplaatst en hier is eenvoudig een 4e slaapkamer te realiseren wanneer dit nodig mocht zijn.

    Garage
    De royale garage/schuur heeft een afmeting van 8.80 x 4.00 meter, voorzien van elektra, waterpunt en een elektrisch bedienbare sectionaaldeur. Ook beschikt men over een grote carport aan de voorzijde van de garage.

    Tuin
    De tuin is keurig aangelegd en biedt naast een uitstekende zonligging ook erg veel privacy.

    KORTOM EEN HELE COMPLETE WONING OP EEN VAN DE MOOISTE PLEKJES IN IJSSELMUIDEN!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.