Hobbemastraat 1E, Ijsselmuiden

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 215.000,- k.k.
Postcode:
8271AH
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
maisonnette
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, zonneterras
Kamers:
4
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
80m²
Inhoud:
258m³
Bouwperiode:
1982
Plaats woning op:  




  • Centraal gelegen appartement met 2 slaapkamers, dubbel terras en een dubbele berging.

    LET OP!!
    Kijkdagen vinden plaats op 5, 6 en 7 januari 2022.
    In verband met sluiting van ons kantoor van vrijdag 24 december tot en met 2 januari kunt u zich via ons e-mailadres info@alex-makelaars aanmelden voor een bezichtiging op één van de kijkdagen. Na aanmelding zullen wij contact met u opnemen om een concreet tijdstip in te plannen. Dit contactmoment zal plaatsvinden op 3 en/of 4 januari.

    Dit appartement is centraal gelegen, op loopafstand van het station, de binnenstad van Kampen en de centrumvoorzieningen van IJsselmuiden. Verder is het geheel keurig onderhouden! Het appartement is voorzien van 2 terrassen, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde. De woonkamer is straatgericht, voorzien van een laminaatvloer en geeft toegang tot het terras. De dichte keuken is voorzien van een hoekkeuken met diverse inbouwapparatuur, zoals inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, oven, gaskookplaat, koel-vriescombinatie en afzuigkap. Een trap naar de tweede verdieping geeft toegang naar 2 slaapkamers en de badkamer. De grootste slaapkamer, aan de achterzijde, is voorzien van een dakterras op het zuiden. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, 2e toilet, wastafel en een wasmachine-aansluiting.

    Op de begane grond is een berging die is voorzien van elektra. De berging heeft een zoldertje met extra bergruimte. Verder bevindt zich op het terras aan de voorzijde van het appartement ook nog een buitenberging, ideaal voor het opbergen van de terraskussens.

    Indeling

    Begane grond
    Gezamenlijk entree, bel, postkastjes, (fietsen)berging en trap naar de eerste verdieping.

    Eerste verdieping
    Galerij, entree van het appartement met hal, meterkast, toilet, trapopgang naar de tweede verdieping en deur naar de straatgerichte woonkamer met 2 kasten en toegang naar het terras, dichte keuken aan de achterzijde met een vrije uitkijk over het plat dak van de winkel die zich op de begane grond bevindt. Vanaf het terras aan de voorzijde heb je een mooie blik op de levendige Burgemeester van Engelenweg.

    Tweede verdieping
    Overloop, vaste kast, 2 slaapkamers en de badkamer. Op het dakterras die vanuit de ouderslaapkamer bereikbaar is, is de toegang naar de cv-ruimte.

    Interesse? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.