Garnaal 13, Ijsselmuiden

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 275.000,- k.k.
Postcode:
8271KH
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
8
Slaapkamers:
6
Woonoppervlakte:
185m²
Perceeloppervlakte:
271m²
Inhoud:
650m³
Bouwperiode:
1997
Plaats woning op:  




  • Fraai gebouwde en royale 2-onder-1-kapwoning met carport, berging, kantoor/praktijkruimte, schuur, uitgebouwde woonkamer met terrasdeuren en maar liefst 6 slaapkamers.

    Gelegen op een hele mooie locatie in de woonwijk Zeegraven met een vrij uitzicht aan de voorzijde over een groenstrook.

    De woning is gebouwd in 1997, goed onderhouden en uitstekend geïsoleerd. In 2006 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd waardoor er op de begane grond veel leefruimte is bij gekomen. De voormalige garage is opgedeeld in een berging voor de fietsen en in een praktijkruimte/kantoorruimte.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, ruime hal met plavuizen, toilet met wandcloset en fontein, inpandig toegang tot de berging, royale woonkamer met een straatgerichte open keuken, eethoek en een riante tuingerichte living met terrasdeuren en een computerhoek met kastruimte.

    De vloer op de begane grond is afgewerkt met mooie 60x60 plavuizen met vloerverwarming. De keuken is ingericht met een strakke inbouwkeuken voorzien van een granieten werkblad, koelkast, combi-oven, vaatwasser, inductiekookplaat en design afzuigkap.

    Eerste verdieping
    Overloop, wasruimte, badkamer en 4 slaapkamers, waarvan 3 zeer ruim. De ouderslaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het huis en beschikt over een balkon.

    De badkamer is ingericht met een douchecabine, ligbad, 2e toilet en een dubbele wastafel.

    Tweede verdieping
    Overloop met aan weerszijden schuifkastenwanden met bergruimte, (slaap)kamer aan de voorzijde met raam in de topgevel en slaapkamer aan de achterzijde met schuifkastenwand en raam en de topgevel.

    Praktijk/kantoorruimte
    De voormalige garage is opgedeeld in een berging voor het stallen van de fietsen en een praktijkruimte of kantoorruimte voor eventueel zakelijk gebruik. De ruimte kan tevens goed als speelkamer worden gebruikt. Deze ruimte beschikt over een eigen entree aan de zijkant van de garage. Verder is de ruimte voorzien van een systeemplafond en een aanrechtblok met wastafel.

    Tuin
    Aan de voorzijde is voldoende ruimte voor het parkeren van de auto's. De achtertuin is via het pad langs de garage goed bereikbaar. De achtertuin is gelegen op het westen en men beschikt hier nog over een houten schuur voor extra bergruimte. In de achtertuin kan men in de middag en de avond heerlijk van de zon genieten.

    VASTE PRIJS €275.000,- KOOPSOM

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.