Frieseweg 17, Ijsselmuiden

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 785.000,- k.k.
Postcode:
8271PA
Ligging:
aan water
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, tuin rondom
Garage:
Ja
Kamers:
7
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
160m²
Perceeloppervlakte:
5012m²
Inhoud:
650m³
Bouwperiode:
1971
Plaats woning op:  




  • Een gouden plek!

    Net buiten de binnenstad van Kampen en grenzend aan het water en de weilanden, staat deze prachtige woning. Gelegen op een riant perceel van ruim 5000 m2.

    Het geheel is de afgelopen jaren grondig verbouwd. De woning, de tuin en de bijgebouwen verkeren in een uitmuntende staat. Het huis is ook verduurzaamd door goede isolatie van de vloeren, de wanden, beglazing (HR++) en het dak.

    Bestemming
    Op het huisperceel rust een bedrijfsbestemming. Deze bestemming biedt goede mogelijkheden voor het hebben en houden van een bedrijf aan huis. Voor vragen over de mogelijkheden of beperkingen t.a.v. het gebruik, kunt u contact opnemen met ons kantoor.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, toilet, werkkamer/kleine slaapkamer, trapopgang, woonkamer met open keuken, tuinkamer, gang, kastruimte en een riante slaapkamer.

    Vanuit de woonkamer en de keuken heb je een prachtig mooi uitzicht over de weilanden en kijk je richting het water van het Ganzendiep. Vanuit de tuinkamer/serre heb je eveneens een prachtig uitzicht en heb je ook direct toegang tot de tuin.

    De keuken is ingericht met een prachtige moderne inbouwkeuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

    De vloer op de begane grond is grotendeels afgewerkt met een natuurstenen vloer met vloerverwarming.

    Verdieping
    Overloop met ruimte voor een werkkamer, badkamer, slaapkamer met grote kastenwand en een 2e ruime slaapkamer met een inloopkast. Vanuit beide slaapkamers heb je wederom prachtig uitzicht. Het is mogelijk om op deze verdieping, eventueel en indien gewenst, één of twee extra slaapkamers te realiseren.

    De badkamer is heerlijk ruim en is ingericht met een ligbad, een toilet, een douche en een badkamermeubel met dubbele wastafel.

    Kelder
    Onder een groot deel van de woning bevindt zich nog een kelder, ideaal om te gebruiken als extra bergruimte.

    Bijgebouwen
    Bij de woning behoort een houten garage annex berging annex werkplaats. Dit bouwwerk is verlengd met een dubbele carport, ideaal voor het stallen van de auto's, boot en/of caravan.

    Tuin
    Deze is prachtig aangelegd. Op het huisperceel beschik je over een riante oprit, een mooi groot gazon en een prachtige siertuin met diverse terrassen en een vijver. Een perceel grasland behoort ook bij de woning, en deze grenst direct aan het Ganzendiep. Hier beschikt men over een eigen steiger voor het aanmeren van een boot. De tuin is naast voldoende tuinverlichting voorzien van een beregeningsinstallatie.

    Belangstelling voor deze prachtige locatie! Neem dan spoedig contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.