Burgemeester van Engelenweg 122, Ijsselmuiden

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 650.000,- k.k.
Postcode:
8271AV
Ligging:
in centrum
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
8
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
208m²
Perceeloppervlakte:
484m²
Inhoud:
700m³
Bouwperiode:
2003
Plaats woning op:  




  • Royaal vrijstaande huis met o.a. 5 slaapkamers, 2 badkamers en kantoor/praktijkruimte op de begane grond.

    Vrij uniek, en voor veel mensen erg prettig, is het feit dat de woning beschikt over een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De badkamers in het huis zijn onlangs vernieuwd en verder is het huis voorzien van veel luxe en comfort. Ook met het onderhoud is het goed gesteld. Zo is de woning in 2021 van binnen en van buiten nog opnieuw geschilderd, is de cv-ketel vervangen in 2019 en krijgt deze jaarlijks onderhoud.

    De woning is gelegen op een mooie centrale locatie in IJsselmuiden, op loopafstand van het winkelcentrum en aan de zuidkant van de woning grenzend aan een klein park. Het huis is gebouwd in 2003, is goed onderhouden en goed geïsoleerd. Nadien is de woning nog uitgebouwd, verbouwd en gemoderniseerd. Opvallend is de speelse indeling van de woning. De voormalige garage van de woning is verbouwd tot kantoor/praktijkruimte met aansluitend een riante inpandige berging. Ideaal voor thuiswerkers, studerende kinderen of mensen die daadwerkelijk kantoor of praktijk aan huis wensen te hebben. De strategische ligging van het huis, maakt het extra interessant voor bepaalde beroepsgroepen.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, toiletruimte, trapopgang, woonkamer met een straatgerichte open keuken, een eethoek en een tuingerichte zitkamer. Via de hal aan de tuinzijde bereikt men de kantoorruimte, de bijkeuken/inpandige berging en de slaapkamer met badkamer. De badkamer is recent op fraaie wijze vernieuwd, waarbij de materiaalkeuze van topkwaliteit is. De badkamer is voorzien van vloerverwarming.

    De keuken is ingericht met een moderne inbouwkeuken welke is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, oven, stoomoven, vaatwasser, koelkast, koffiemachine en bordenwarmer. De vloer in de woonkamer is afgewerkt met een fraaie massief houten vloer. Een ware eyecatcher is de fraaie houtkachel. Naast veel warmte, brengt de haard ook veel sfeer en zorgt het voor een scheiding tussen zitkamer en eethoek.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en 2 slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde heeft toegang tot een leuk balkon en de slaapkamer aan de achterzijde heeft directe toegang tot de badkamer. Ook deze badkamer is recent vernieuwd met gebruik van A-kwaliteit producten en is eveneens voorzien van vloerverwarming

    Tweede verdieping
    Overloop, gaderobe/inloopkast en 2 slaapkamers. De garderobe ruimte zou ook als extra slaapkamer gebruikt kunnen worden.

    Tuin
    Deze is keurig aangelegd, waarbij de achtertuin is gelegen op het zuidwesten. In de achtertuin beschikt men nog over een houten berging. De oprit is heerlijk breed zodat je 2 auto's onafhankelijk van elkaar kunt in- en uit parkeren.

    Overige
    De woning is verder voorzien van zonnewering, airconditioning en een laadpunt voor de elektrische auto.

    Belangstelling voor dit mooie huis? Neem dan spoedig contact op met ons kantoor.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.