Koningin Wilhelminalaan 2a15, Hattem

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 195.000,- k.k.
Postcode:
8051PA
Ligging:
aan bosrand
Woningtype:
galerijflat
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
2
Slaapkamers:
1
Woonoppervlakte:
61m²
Inhoud:
201m³
Bouwperiode:
1960
Plaats woning op:  




  • De prachtige bossen. Het geluid van fluitende vogels. Voelt u de vrijheid? Dan is wonen in de bosrijke en rustige omgeving van het complex 'Wilhelminastaete' op de Veluwe wellicht iets voor u!
    Dit goed onderhouden en fraai afgewerkte appartement ligt in een mooie woonomgeving! Het appartement (ca. 61m²) ligt op de eerste woonlaag van een kleinschalig appartementencomplex. Vanuit de woonkamer en het balkon (zuidzijde) heeft u een mooi uitzicht op de tuin en de bossen.

    Op slechts 7 minuten rijden vanaf de snelwegen A50/A28 en op prima afstand van de historische stadskern van Hattem staat dit leuke appartementencomplex. Het 2-kamer appartement ligt op de eerste woonlaag van het kleinschalige appartementencomplex en heeft een aparte berging op de begane grond.

    Het complex beschikt verder over:
    • centraal beveiligde hal met trappenhuis en lift
    • voldoende parkeergelegenheid
    • fietsenstalling
    • eigen berging op de begane grond

    Indeling
    Entree/hal met garderoberuimte en toilet met fonteintje, badkamer met douchecabine, wastafel, wasmachine-aansluiting en boiler, woonkamer met toegang naar balkon, open keuken, royale slaapkamer met toegang naar balkon welke op het zuiden is gelegen.

    Zowel vanuit de woonkamer als slaapkamer heeft u toegang tot het balkon. Het buitenschilderwerk is recentelijk geschilderd door de VvE. Het appartement is geheel voorzien van een prachtige laminaatvloer en geheel uitgerust met dubbel glas.

    Bijzonderheden
    Het appartement beschikt over vaste zonwering. Het appartement is aangesloten op de blokverwarming van het complex, met cv-ketels uit 2020.

    De Vereniging van Eigenaren functioneert goed. De maandelijkse bijdrage bedraagt voor dit appartement € 149,-. Hiervan worden veel lasten betaald, zoals de opstalverzekering, onderhoud lift en gebouw, schoonmaak en glasbewassing etc.

    Algemeen:
    - Gelegen in bosrijke omgeving
    - Appartementencomplex voorzien van lift
    - Bijdrage VvE € 149,-
    - Voorschot stookkosten € 71,-

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.