Buitenwaarden 26, Grafhorst

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 385.000,- k.k.
Postcode:
8277AZ
Ligging:
aan water
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
110m²
Perceeloppervlakte:
137m²
Inhoud:
462m³
Bouwperiode:
2017
Plaats woning op:  




  • Wonen aan het water!!

    Mis deze kans niet om te wonen aan het water. Gebouwd in 2017 met een eigen aanlegplek, waardoor je zo het Ganzendiep op vaart. De woning is volledig geïsoleerd en beschikt over een energielabel A, wat resulteert in zeer lage energielasten!

    Pluspunten:
    - Wonen aan het water
    - Eigen aanlegplaats voor de boot
    - Onderhoudsvrije aluminium kozijnen
    - Vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping.
    - Energielabel A
    - Nieuw aangelegde tuin

    De indeling van de woning is speels te noemen. De woonetage ligt op de eerste verdieping. Op de begane grond is een tuin-/werkkamer met toegang tot een balkon waar vanaf de tuin en de aanlegplaats voor de boot bereikbaar is. De tuin-/werkkamer zou ook prima kunnen dienen als slaapkamer. Op de begane grond is ook de bijkeuken/wasruimte, de berging en een toiletruimte aanwezig. Een B&B of kantoor/praktijk aan huis zou hier dus ook prima gerealiseerd kunnen worden (er is ruimte en mogelijkheid voor een 2e badkamer). Deze etage is verder voorzien van een schuifpui en vloerverwarming.

    Vanuit de woonkamer op de eerste verdieping heb je een prachtig uitzicht over het water. Deze verdieping beschikt over een dubbele schuifpui waardoor er heel veel licht binnen komt. De woonkeuken ligt op de hoger gelegen verdieping en is luxe uitgevoerd. Tevens kan je hier de eettafel kwijt. De keuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast en een Quooker. Ook deze etage is voorzien van comfortabele vloerverwarming.

    De tweede verdieping biedt toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is luxe uitgevoerd met een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Zowel aan de voor- als achterzijde kan je vanuit de slaapkamers genieten van een prachtig uitzicht.

    Via een vlizotrap is de vliering bereikbaar die voldoende bergruimte biedt.

    Dit huis beschikt als één van de weinige woningen in het rijtje over een tuin, toch wel prettig voor diegene die net iets meer wil dan een groot terras. De ligging van de tuin is gunstig, zo heb je in de zomermaanden de gehele dag de zon in de tuin. Men beschikt buiten over een houten buitenberging en meerdere terrassen/zithoeken, waaronder 2 aan het water. De tuin is verder onderhoudsarm en voorzien van een keurige omheining zodat ook de hond en kleine kinderen veilig buiten kunnen spelen. Via de dubbele poortdeur is het eventueel mogelijk om een auto of aanhanger op eigen terrein te parkeren. Het geheel is aangelegd in 2022, dus hier kun je nog lekker lang van genieten.

    De woning is schitterend gelegen in het plan "Thuishaven", nabij het Ganzendiep in Grafhorst, op korte afstand gelegen van een supermarkt en sportgelegenheden. Het Ganzendiep is een zijtak van de de IJssel bij Kampen en mondt uit in het Zwarte Meer. Het centrum van IJsselmuiden en Kampen zijn op fietsafstand bereikbaar.

    Overige:
    - waterontharder aanwezig
    - glasvezel aansluiting aanwezig voor snel internet
    - buitenzonwering aanwezig

    Geïnteresseerd? Neem snel contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.