Kamperzeedijk 53, Genemuiden

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 499.000,- k.k.
Postcode:
8281PB
Ligging:
vrij uitzicht
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, tuin rondom
Garage:
Ja
Kamers:
9
Slaapkamers:
6
Woonoppervlakte:
200m²
Perceeloppervlakte:
982m²
Inhoud:
750m³
Bouwperiode:
1999
Plaats woning op:  




  • Tussen Kampen en Genemuiden en op slechts 10 minuten van Zwolle wordt u aangeboden deze prachtige rietgedekte woning met rietgedekt bijgebouw op een kavel van bijna 1000 m2.

    Met 6 slaapkamers en 2 badkamers is deze woning uitermate geschikt voor een groot gezin, maar ook geschikt voor inwoning of B&B. Met een slaapkamer en een badkamer op de begane grond is de woning tevens geschikt voor minder validen en mensen die graag gelijkvloers willen wonen. Een deel van de begane grond is op dit moment verhuurd, dit kan verhuurd blijven of kan vrij van huur worden opgeleverd.

    Kamperzeedijk, is een uitgestrekt dijkdorp gelegen in de landelijke omgeving van het Nationaal Landschap IJsseldelta. Kolken, dijken en ook veelal rietgedekte huizen en boerderijen behoren tot het erfgoed van ‘de Zeediek’. De dijk is omringd door de Pieperpolder, de Mandjeswaard en de Mastenbroekerpolder. Kamperzeedijk behoort tot één van de kleinere kernen binnen de gemeente Zwartewaterland. De eeuwen oude Zeediek kronkelt door het weidse groene deltaland in de kop van Overijssel. De kolken zijn ideaal om in te vissen of te zwemmen.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, toilet, garderobe, inpandige doorgang naar het verhuurde gedeelte (nu dichtgezet), woonkamer aan de straatzijde met vrij uitzicht, woonkeuken aan de achterzijde met vrij uitzicht met aansluitend een bijkeuken/wasruimte. De keuken is ingericht met een mooie keuken welke past in de stijl van het huis met een koelkast, magnetron, oven, keramische kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Ht werkblad is uitgevoerd in natuursteen. De woonkamer is voorzien van een gashaard en een mooie eikenhouten vloer. De vloer in de keuken is afgewerkt met plavuizen en in de hal liggen mooie oude estriken.

    Het verhuurde gedeelte bestaat uit een woonkamer met keukenblok, een slaapkamer en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Ook heeft het een eigen opgang waardoor dit uitstekende mogelijkheden biedt voor verhuur op de huidige wijze, maar ook voor inwoning van bijvoorbeeld een oudere, als B&B of voor kantoor/praktijk aan huis.

    Verdieping
    Overloop, badkamer, 5 slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer beschikt over een grote kastenwand. De badkamer is ingericht met een ligbad, toilet, douchecabine en een badmeubel met wastafel.

    Zolder
    Vaste trap naar een riante bergzolder.

    Bijgebouw
    Bij de woning behoort een in stijl gebouwde en tevens rietgedekte carport met schuur en bergzolder.

    Overige
    De woning is voorzien van rolluiken, een zonnescherm, horren, diverse waterpunten buiten en buitenverlichting.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.