Noorderbocht 50, Ens

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 275.000,- k.k.
Postcode:
8307DK
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
herenhuis
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
7
Slaapkamers:
6
Woonoppervlakte:
175m²
Perceeloppervlakte:
441m²
Inhoud:
535m³
Bouwperiode:
1996
Plaats woning op:  




  • Zeer royale 2 onder 1 kap woning (dwarskap) met garage, carport en prachtige aangelegde tuin op een kavel van maar liefst 441 m2. Op eigen grond kunnen aan de voorzijde diverse auto’s geparkeerd worden.

    Ens is een uitstekende locatie voor forenzen vanuit Zwolle (25 min), Kampen (15 min) en Emmeloord (15 min). Binnen een straal van 4 km bevindt zich een haven voor pleziervaart, strand en bos (Schokkerhaven aan het randmeer, en Schokland). Ens is een gezellig dorp met veel verenigingen en alle voorzieningen liggen binnen loopafstand.

    Indeling:

    Begane grond: entree met trapopgang, toilet met fonteintje, meterkast, royale L-vormige woonkamer en schuifpui naar de tuin, open keuken met diverse inbouwapparatuur in hoekopstelling en uitgevoerd in lichte tinten met natuurstenen blad, bijkeuken, garage. Prachtig aangelegde tuin met vijver, tuinhuisje en beschut zitje achter in de tuin.

    1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met vloerverwarming, ligbad, douche, wastafel en toilet, bergruimte boven garage en 4e slaapkamer boven garage.

    2e verdieping: overloop en 2 slaapkamers

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.