Einsteinhage 8a, Emmeloord

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 475.000,- k.k.
Postcode:
8302WN
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
150m²
Perceeloppervlakte:
291m²
Inhoud:
539m³
Bouwperiode:
2018
Plaats woning op:  




  • Jonge, goed onderhouden en instapklare 2-onder-1-kapwoning op een uitstekende locatie in de Emmeloord - woonwijk "Emmelhage".

    Deze woning is bestemd voor meerdere doelgroepen door de slaapkamer en badkamer op de begane grond.

    Het geheel is keurig afgewerkt en daardoor instapklaar. Door de grote raampartijen is de woning heerlijk licht. De woonkamer is straatgericht. Aansluitend kom je in de eetkamer die voorzien is van openslaande tuindeuren naar de tuin. De keuken is modern uitgevoerd en beschikt over de diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koel-vriescombinatie en de vaatwasser.
    Op de begane grond vind je verder een ruime slaapkamer, luxe badkamer en bijkeuken. De luxe badkamer beschikt over een ligbad, inloopdouche, wandcloset, vloerverwarming, handdoekradiator en wastafelmeubel. Hierdoor is de woning uitermate geschikt voor ouderen en minder validen. Hier kan uiteraard ook een praktijkruimte van gemaakt worden.

    Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers. Eén slaapkamer heeft een dakraam, terwijl de slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een grote dakkapel, wat zorgt voor veel natuurlijk licht. De luxe tweede badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en wandcloset.

    De zolder bereik je via de vaste trap. Hier staan de technische apparaten opgesteld. Uiteraard is hier ook een mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren.

    Dankzij de uitstekende isolatie, de installatie van 8 zonnepanelen, driedubbel glas en een hybride warmte pomp, kan deze woning terecht als energiezuinig worden bestempeld.

    De jonge wijk Emmelhage is voorzien van een supermarkt, veilige fietspaden en diverse parkjes en speeltuinen voor de kinderen. Het centrum, diverse scholen en sportgelegenheden liggen op 10 minuten fietsafstand van de woning. De uitvalswegen A6/N50 rij je in 5 minuten op met de auto. Deze wijk staat bekend om zijn gevarieerde architectuur, ruime opzet met veel openbaar groen en waterpartijen.

    Indeling

    Begane grond:
    Entree, hal, toiletruimte en bijkeuken met wasmachine-aansluiting, woon- en eetkamer, moderne hoekkeuken voorzien van complete inbouwapparatuur. De slaapkamer en luxe badkamer zijn naast de keuken gelegen.

    Eerste verdieping:
    Overloop met 2 royale slaapkamers en een luxe badkamer.

    Tweede verdieping:
    Via een vaste trap bereik je de nette zolder met dakraam en berging.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.