Sienna 7, Dronten

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 399.000,- k.k.
Postcode:
8253KW
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
169m²
Perceeloppervlakte:
322m²
Inhoud:
687m³
Bouwperiode:
2018
Plaats woning op:  




  • Spullen oppakken en verhuizen? Dat kan in deze prachtige instapklare 2-onder-1-kap woning op nieuwbouwplan "Het Palet".

    De woning is gelegen op een ruim perceel van 322 m2. De achtertuin is prachtig aangelegd met borders en een vijver. Op steenworp afstand van de woning is het Wisentbos gelegen met diverse wandel- en fietspaden. Scholen, speelvoorzieningen, het gezondheidscentrum en winkels zijn op korte afstand gelegen.

    Deze woning is vorig jaar opgeleverd en superstrak afgewerkt. Overal vind je hoge plinten en paneeldeuren. Alle wanden en plafonds zijn strak gestuct. Op de gehele begane grond, incl. de garage/berging, bevindt zich vloerverwarming. Tevens zijn er 8 zonnepanelen geplaatst.

    Indeling

    Begane grond:
    Entree, ruime hal met meterkast, toiletruimte met hangend toilet en fonteintje. De woonkamer is voorzien van een visgraat PVC-vloer en een ruime zithoek. De sfeervolle gashaard maakt het plaatje compleet. De eetkamer is gelegen naast de luxe keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur (Atag) zoals een vaatwasser, 5-pits gaskookplaat met wokbrander, afzuigkap, grote combi-stoomoven en koelkast en een granieten blad met plint. De tuin is o.a. bereikbaar vanaf de eetkamer via de tuindeuren. De garage/berging heeft dezelfde afwerking als de woning en is volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. Tevens bevindt zich hier de aansluiting voor wasmachine en droger.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is modern ingericht met dubbele wastafels, een inloopdouche met rainshower en een hangend toilet.

    Tweede verdieping:
    Riante verdieping die de mogelijkheid biedt om meerdere kamers te realiseren.

    Belangstelling voor deze strak afgewerkte en instapklare woning? Neem dan contact op met ons kantoor.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.