Herfst 95, Dronten

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 525.000,- k.k.
Postcode:
8251NR
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, tuin rondom
Garage:
Ja
Kamers:
7
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
230m²
Perceeloppervlakte:
694m²
Inhoud:
862m³
Bouwperiode:
2000
Plaats woning op:  




  • Let op! Deze vraagprijs betreft een "Bieden vanaf prijs".

    Heerlijk rustig en vrij wonen, met de golfbaan in uw "achtertuin".

    Een huis met o.a. 5 slaapkamers en 2 badkamers!

    Deze ruime, vrijstaande woning is gelegen op de Golf Residentie te Dronten, een prachtig villapark met zijn eigen golfbaan. De enige golfbaan van Nederland die volledig in eigendom is van de bewoners. En of u nu golft of niet, u kunt hier heerlijk van de rust en omgeving genieten. De golfclub onderscheidt zich door de unieke combinatie van wonen en golfen. De bewoners van het park zijn niet alleen mede-eigenaar van de baan, maar hebben ook recht op twee speelrechten. Deze constructie resulteert niet alleen in een stabiel ledenbestand, maar zorgt ook voor een levendig verenigingsleven.

    De woning kenmerkt zich door een luxe afwerking, veel ruimte, een royale tuin en de mogelijkheid om praktijk of kantoor aan huis te houden. Extra prettig is dat de woning is voorzien van een centraal stofzuigersysteem.

    De ruime living is voorzien van een schuifpui en gelegen naast de luxe eetkeuken, ook met schuifpui. De keuken is enkele jaren gelegen vernieuwd en voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een Quooker, stoomoven, combi-stoomoven, vaatwasser, inductiekoookplaat, afzuigkap en koelkast.

    De begane grond, m.u.v. de keuken, bijkeuken en berging is voorzien van een houten vloer van oude wagondelen.

    De royale tuin is onder architectuur aangelegd en heeft verschillende terrassen en een vijver die voorzien is van een professioneel filtersysteem. De ruime veranda is zo gelegen, dat u in de avonduurtjes heerlijk kunt genieten van de ondergaande zon. Tevens is er naast de veranda ook een berging, die gebruikt kan worden voor al uw tuinspullen.

    Het gezellige winkelcentrum "SuyderSee" inclusief De Meerpaal met theater, bioscoop en state-of-the-art bibliotheek is gelegen op korte afstand. Met de Hanzelijn heeft u rechtstreekse verbinding naar Amsterdam en Schiphol, maar ook naar Zwolle. Ook met de auto is de omgeving prima bereikbaar, dankzij snelle toegang tot cruciale snelwegen als de A6, A27, A28 en A50.

    Indeling:

    Begane grond:
    Entree, hal, toiletruimte, woonkamer, eetkeuken, bijkeuken, eetkamer, werkkamer en garage/berging.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met balkon, berging, badkamer voorzien van whirlpool, inloopdouche met showertower, dubbele wastafel en separaat toilet.

    Tweede verdieping:
    Overloop, twee ruime slaapkamers en een 2e badkamer met wastafel, douche en toilet.

    Belangstelling voor dit prachtige huis op een unieke locatie? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.