Wittensteinstraat 2, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 525.000,- k.k.
Postcode:
8043WJ
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
7
Slaapkamers:
6
Woonoppervlakte:
158m²
Perceeloppervlakte:
174m²
Inhoud:
570m³
Bouwperiode:
2011
Plaats woning op:  




  • In de deelwijk Werkeren staat aan de geliefde Wittensteinstraat deze verrassend ruime en brede tussenwoning met 5 ruime slaapkamers en een heerlijke achtertuin.

    Sfeervolle hofjes en kleine straatjes laten de wijk Werkeren gemoedelijk en dorps aanvoelen. Dit wordt nog meer versterkt door het groen en de waterpartijen in park De Oude Weteringzone. Met de fiets ben je zo bij het treinstation, het winkelcentrum van Stadshagen, kinderboerderij de Stadshoeve en alle sportvoorzieningen. Met de auto ben je snel op de ringweg richting de A28.

    De woning is royaal en heeft door zijn breedte en zijn positie ten opzichte van de buren, een statige uitstraling.

    Indeling:

    Begane grond:
    Via de voordeur kom je binnen in de hal met trapopgang en toegang tot het toilet en de woonkamer. De woonkamer is met recht ruim te noemen en heeft een grote schuifpui en in de keuken de grote ramen. Op de vloer ligt een eiken vloer en deze loopt door in de keuken. De keuken is opgesteld in een hoek en compleet ingericht met een koel-/ vriescombinatie, gaskookplaat, combimagnetron, afzuigkap, en een vaatwasser. Onder de trap is een grote trapkast, ideaal voor de boodschappen en speelgoed.

    1e verdieping:
    Via de heerlijk ruime overloop kom je bij de drie ruim bemeten slaapkamers met een doorlopende laminaatvloer, een vaste kast en een luxe badkamer met een tweede toilet, een ruime inloopdouche, radiator en een wastafel.

    2e verdieping:
    Via de vaste trap kom je op de tweede verdieping. Hier bevind zich misschien wel de grootste verrassing. Hier zijn de 4e en 5e slaapkamer en er is nog een fijne werk-, of waskamer. Door de nokhoogte van bijna 5 meter is er zelfs een extra vliering.

    Tuin:
    Via de schuifpui kom je in de achtertuin. Door de diepte van circa 15 meter heb je hier volop privacy en is er altijd wel een plek in de zon of schaduw. Verder is er achterin de tuin een houten berging en een toegangspoort.

    Kortom een woning met ontzettend veel ruimte en mogelijkheden!

    Bijzonderheden:
    - Bouwjaar 2012
    - Energielabel A
    - Extra brede woning van 5,70m breed
    - Diepe achtertuin van circa 15 meter
    - Totaal 5 slaapkamer plus werkkamer
    - Kindvriendelijk buurt!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.