Trompstraat 6, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 294.000,- k.k.
Postcode:
8023TP
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
102m²
Perceeloppervlakte:
95m²
Inhoud:
377m³
Bouwperiode:
1930
Plaats woning op:  




  • Verrassend ruim en charmant jaren ’30 huis op loopafstand van Park de Wezenlanden, het Almelose Kanaal en de binnenstad!

    De woning is praktisch ingedeeld, lekker licht en goed onderhouden. Het staat in de levendige woonwijk Wipstrik die geliefd is vanwege de centrale ligging en de karakteristieke huizen. De tuin ligt op het zonnige zuidwesten en biedt volop privacy.

    Het woonhuis dankt haar sfeer aan authentieke elementen zoals de glas in lood ramen in de voorgevel, de fraaie brede voordeur, de schouw in de woonkamer en de kozijnen met brede lijsten en paneeldeuren. Daarnaast is het woonhuis van alle hedendaags comfort voorzien zoals dubbel glas, een complete keukenopstelling, centrale verwarming en een badkamer met ligbad en een tweede toilet.

    Indeling:

    Begane grond:
    Ruime hal met meterkast, trapopgang en toegang tot het toilet, de provisiekelder, woonkamer en keuken.

    De woonkamer heeft een prettige plafondhoogte en prachtige glas in lood ramen aan de voorzijde. Op de gehele begane grond ligt een mooie eiken houten vloer. De eetkamertafel staat aan de tuinzijde, hier is een fraaie schouw met haard aanwezig. Middels openslaande tuindeuren is de achtertuin bereikbaar, de grote glaspartij aan de achterzijde maakt de woonkamer heerlijk licht.

    De dichte keuken is voorzien van een keurige keukenopstelling met inbouwapparatuur. De keuken is net even iets breder dan gebruikelijk, dit zorgt voor extra opbergmogelijkheden.

    1e verdieping:
    Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De twee slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van een dakkapel. De badkamer is voorzien van een ligbad met douchegelegenheid, wastafelcombinatie en tweede toilet.

    2e verdieping:
    Via een vaste trap is de grote zolder met nokverhogende dakkapel aanwezig, een multifunctionele ruimte met nog steeds veel opbergmogelijkheden vanwege de topgevel, waar tevens de cv-ketel is geplaatst.

    De besloten tuin heeft een gunstige zonligging op het zuid-westen. De tuin is deels bestraat en deels voorzien van gazon, ook is er een houten berging aanwezig.

    Bijzonderheden:
    - Sfeervol woonhuis met veel authentieke elementen;
    - De achtertuin heeft een gunstige ligging op het zuid-westen, mede hierdoor is de woonkamer heerlijk licht;
    - Renovatie dakkapel inclusief nieuwe kozijnen op eerste verdieping (2019);
    - Meterkast vernieuwd (2019);
    - Dakkapel tweede verdieping (2019);
    - Gelegen op korte afstand van het stadscentrum van Zwolle en de uitvalswegen.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.