Toutenburgstraat 68, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 325.000,- k.k.
Postcode:
8043TX
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
122m²
Perceeloppervlakte:
179m²
Inhoud:
380m³
Bouwperiode:
2016
Plaats woning op:  




  • Deze uitgebouwde HOEKWONING met berging en PARKEERPLAATS is zo goed als NIEUW te noemen, opgeleverd in 2016 met een keurige afwerking en modern wooncomfort!

    De ligging:
    Werkelijk een perfecte locatie in "Werkerhoven/Werkerbrink" in de populaire wijk Stadshagen. Werkerhoven heeft een uitstekende ligging, het ligt namelijk op loopafstand van het centrum van Stadshagen, scholen, medische diensten en sportfaciliteiten. Kortom een heerlijke locatie!

    Begane grond:
    Entree met hal, toilet, meterkast en de trapopgang naar de verdieping. De hal geeft toegang tot de woonvertrekken met vloerverwarming, een tuingericht en uitgebouwde woonkamer met trapkast en een open keuken. Deze is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer en een Quooker voor direct kokend water. Door de uitbouw aan de achterzijde en de erker aan zijkant is er ontzettend weel woonruimte ontstaan en is het huis heerlijk licht!

    Eerste verdieping:
    Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en de badkamer. De complete moderne badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, 2e toilet en een douche.

    Tweede verdieping:
    De vaste trap geeft toegang tot de 2e verdieping, met een ruime overloop en nog eens 2 slaapkamers. Tevens is hier de opstelling van de CV-ketel, de mechanische ventilatie en de aansluitingen voor de wasapparatuur.

    De buitenruimte:
    Deze bestaat uit een keurige voor- zij- en achtertuin met een ligging op het Zuiden. Deze is keurig verzorgd en voorzien van een houten berging en een eigen parkeerplaats. Het gehele perceel betreft 179 m2.

    Algemeen:
    - Bouwjaar 2016;
    - Energiezuinige woning goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen;
    - Waterontharder;
    - Energielabel A;
    - Volledig voorzien van horren;
    - Achterzijde voorzien van rolluiken;
    - Parkeren op eigen terrein.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.