Tolhekstraat 5, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 550.000,- k.k.
Postcode:
8043VT
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
villa
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, tuin rondom
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
146m²
Perceeloppervlakte:
379m²
Inhoud:
485m³
Bouwperiode:
2005
Plaats woning op:  




  • In het met een architectuurprijs bekroonde project “De Groene Oase” staat dit bijzonder vormgegeven woonhuis met aangebouwde garage, carport, slaap- & badkamer op de begane grond en een heerlijke veranda op een totaal perceel van 379m².

    Dit woonhuis is zeer centraal gelegen in de woonwijk Stadshagen met vele voorzieningen in de nabije omgeving. Het uitgebreide winkelcentrum, scholen en (sport) verenigingen bevinden zich op loopafstand. Ook de Milligerplas, uitvalswegen en het historische centrum van Zwolle zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

    De Groene Oase is een buurt met een nieuwe stedenbouwkundige opzet, waar binnen en buiten in elkaar overlopen. De posities van de villa’s met de grote tuinen en het gebruik van veel groen zorgen voor een natuurlijke begrenzing en een heerlijk vrij gevoel.

    Opvallend is de mooie ruimtelijke indeling van het huis, de veranda en de vele raampartijen. Daarnaast hebben de huidige bewoners er voor gekozen om een slaapkamer met badkamer te realiseren op de begane grond en is er bij de ingang naast een trapje ook een schuine helling aanwezig wat dit huis ook zeer geschikt maakt voor mensen die gelijkvloers willen wonen.

    Indeling:

    Begane grond:

    Entree/hal met meterkast en toegang tot de toiletruimte, trapopgang naar de verdieping, berging, badkamer, slaapkamer en keuken.

    Door de unieke indeling van deze woning komt u via de hal binnen in de moderne en ruime keuken (2017). De keuken is voorzien van een luxe keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, twee combi oven/magnetrons, een vaatwasmachine en een quooker-kraan.

    Aansluitend bevindt zich de woonkamer waar vanuit u heerlijk uit over de fraai aangelegde achtertuin kijkt. Openslaande deuren geven toegang tot de heerlijke veranda. Tevens is er voldoende ruimte aanwezig om een grote eetkamertafel te plaatsen.

    Vanuit de hal zijn de extra slaap-/ werkkamer of wellicht gamekamer, de 2e badkamer en extra berging bereikbaar. De keurige badkamer is voorzien van een douchecabine en wasmeubel. In de berging bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur en de opstelling van de CV ketel.

    Verdieping:
    Overloop met toegang tot 4 ruime slaapkamers en een keurige badkamer. Deze badkamer is voorzien van een douchecabine, ligbad, wasmeubel en 2e toilet.

    Tuin:
    De fraaie tuin ligt achter, naast en voor de woning waardoor er altijd een heerlijk plekje in de zon of schaduw te vinden is. De tuin biedt een mix van beplanting, terrassen en een veranda. Naast het woonhuis bevindt zich een eigen parkeerplaats met carport en aansluitend een ruime garage.

    Algemeen;
    - Zeer bijzonder woonhuis onder architectuur gebouwd;
    - Slaapkamer en badkamer op de begane grond;
    - Het woonhuis is voorzien van zonnepanelen;
    - Buitenschilderwerk 2019;
    - Reeds vergunning verleend voor aanleg extra oprit, ideaal voor uw camper of caravan (vraag ons naar de voorwaarden en documenten)

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.