Knoppertkamp 57, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 235.000,- k.k.
Postcode:
8014CG
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
109m²
Perceeloppervlakte:
128m²
Inhoud:
350m³
Bouwperiode:
1979
Plaats woning op:  




  • Deze gemoderniseerde, comfortabele en lichte tussenwoning staat aan een autovrije straat in een parkachtige omgeving in Zwolle-Zuid.

    De wijk is ruim van opzet en omgeven door water en groen. Het grote winkelcentrum van Zwolle-Zuid bevindt zich op korte afstand. Eveneens is de rondweg IJsselallee snel te bereiken om bij het station, de binnenstad of de snelweg te komen.

    Begane grond:
    Ruime entree met toilet, meterkast en de trapopgang naar de verdieping. Vanuit de hal is er toegang tot de tuingerichte woonkamer. De grote glaspartij in de achtergevel zorgt voor veel lichtinval! Openslaande tuindeuren bieden toegang tot de heerlijke achtertuin.
    Aan de voorzijde is de keuken opgesteld met fraai zicht op de straat. Deze ruime keuken is in 2013 geplaatst en is erg compleet en luxe uitgevoerd.

    Eerste verdieping:
    Overloop met toegang tot twee ruime slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde bevindt zich een woningbrede slaapkamer met een oppervlakte van ca. 18 m². Hier is een groot dakraam aangebracht. Er is ruim plaats voor een grote kledingkast en er is bergruimte achter het knieschot. Aan de voorzijde is een slaapkamer gesitueerd van ca. 13 m². Op deze verdieping is het mogelijk om 3 slaapkamers te realiseren.

    Tweede verdieping:
    Ruime goed afgewerkte zolder met afgetimmerde wasruimte met de opstelling van de wasmachine en de cv-ketel. De zolder is één grote ruimte en is voor diverse doeleinden geschikt. Het volume van deze ruimte wordt extra benadrukt door de openheid tot in de nok. Liever 2 slaapkamers? Dat kan hier ook uitstekend!

    De achtertuin is keurig aangelegd en maar liefst 13 meter diep en gelegen op het zuidwesten. Door de vrije ligging aan de achterzijde is er optimale privacy.

    Algemeen:
    - Thans 3 slaapkamers, 4 tot 5 mogelijk;
    - Moderne keuken (2013)
    - Buitenschilderwerk (2018)
    - CV-ketel (2013)
    - Tuin in 2015 aangelegd en bereikbaar middels een "achterom" (voortuin 2017)
    - Zolder verbouwing 2017
    - Toilet verbouwing 2017

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.