Kappeijne van de Coppellolaan 12, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 419.000,- k.k.
Postcode:
8014ZW
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
145m²
Perceeloppervlakte:
241m²
Inhoud:
450m³
Bouwperiode:
1997
Plaats woning op:  




  • Bijzonder ruime helft van een dubbel woonhuis met garage/berging, voortuin en gunstig op de zon gelegen achtertuin.

    De ligging is meer dan uitstekend te noemen. De woning biedt een vrij uitzicht en ligt aan een straat die is afgesloten voor doorgaand verkeer. Het huis maakt deel uit van een kleinschalig project, gebouwd in 1997 en is gelegen in de heerlijke wijk Ittersum, welke bekend staat om haar dorpse karakter en vele groenvoorzieningen. Op steenworp afstand vindt u het grote Winkelcentrum van Zwolle Zuid voor o.a. de dagelijkse boodschappen, diverse scholen, openbaar vervoer en alle benodigde overige voorzieningen. Op de fiets zijn het historisch centrum van Zwolle en het NS station binnen 10 minuten bereikbaar.

    De woning is gebouwd in 1997, kenmerkt zich onder andere door de ligging in het oude deel van Zwolle Zuid, maar ook door de vele mogelijkheden die deze woning biedt. Door de ruime begane grond en de inpandige berging (voorheen garage) kan men wonen en werken uitstekend combineren. Wilt u toch liever een garage, dan kan de oorspronkelijke indeling weer worden hersteld.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal met meterkast en toegang tot de berging (voorheen garage) en de keuken. Aan de voorzijde van het huis bevindt zich de woonkeuken. Achter de keuken bevindt zich het toilet en trapopgang naar de eerste verdieping. De uitzonderlijke ruime, tuingerichte woonkamer loopt breed uit achter de garage door en is voorzien van grote raampartijen en openslaande tuindeuren die toegang geven tot de onderhoudsarme tuin. De achtertuin met achterom is gesitueerd op het gunstige Zuid-Westen en is fraai aangelegd met kunstgras, borders, terrassen van natuursteen en een waterornament.

    Eerste verdieping
    Ruime overloop met toegang tot 3 ruime lichte slaapkamers en een riante badkamer voorzien van ligbad, douchecabine, toilet en wastafel.

    Tweede verdieping
    Overloop met aansluitingen voor de wasapparatuur en de HR cv ketel. Tevens bevindt zich hier de 4e slaapkamer met mooie raampartij, veel bergruimte in de vaste kastenwand met schuifdeuren en een ruim dakterras met een weids uitzicht (35m2).

    Algemeen:
    - Vrij gelegen op royale kavel (241m2).
    - Voorzieningen op loopafstand.
    - Riante tuingerichte woonkamer.
    - Mooi aangelegde onderhoudsarme achtertuin gelegen op het zuidwesten.
    - Groot dakterras met fraai uitzicht.
    - Professionele schilderbeurt in 2016/2017.
    - Meerdere mogelijkheden voor uitbouw aan de voorzijde, achterzijde, op garage of dakterras.
    - Eigen oprit.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.