Kalkbranderstraat 8, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 257.500,- k.k.
Postcode:
8043BE
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
87m²
Perceeloppervlakte:
143m²
Inhoud:
310m³
Bouwperiode:
1997
Plaats woning op:  




  • Een aan een rustige weg, nabij de recreatieve Milligenplas en het winkelcentrum gelegen, keurige tussenwoning met eigen parkeerplaats.

    De woning ligt aan een rustige straat met voldoende parkeerplaatsen in de straat maar beschikt ook over een eigen parkeerplaats. Stadshagen is de jongste wijk van Zwolle en heeft veel te bieden. Er zijn vele recreatiemogelijkheden door het polderlandschap in combinatie met het Zwarte Water en de Milligenplas. Stadshagen heeft ook haar eigen sportvoorzieningen en een ruim opgezet winkelcentrum. Ook is er een ruim aanbod van basisscholen. De verbindingen per auto zijn goed en het historische centrum van Zwolle is uitstekend per openbaar vervoer of fiets te bereiken.

    De indeling van de woning is als volgt:

    Begane grond:
    Entree, toilet, meterkast, trapkast, woonkamer, open keuken.
    De woonkamer is tuingericht en de open keuken bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast en een oven.

    Eerste verdieping:
    Overloop, kast met cv-ketel en aansluitingen voor de wasapparatuur. Verder zijn er 3 slaapkamers en de badkamer welke is ingericht met een bad, douche, tweede toilet en een wastafel. Vanuit de ouderslaapkamer is een berging, welke boven de badkamer is gelegen, bereikbaar.

    De achtertuin ligt op het westen, beschikt over een berging, een achteringang en een eigen parkeerplaats welke via het mandelige perceel bereikbaar is. De tuin is heerlijk zonnig en er is een elektrisch bedienbaar zonnescherm (2014).

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.