Houtwalstraat 41, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 449.500,- k.k.
Postcode:
8043VG
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
7
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
180m²
Perceeloppervlakte:
270m²
Inhoud:
620m³
Bouwperiode:
2005
Plaats woning op:  




  • Helft van dubbel HERENHUIS in JAREN-30 stijl met een GROTE LIVING en 5 SLAAPKAMERS
    Groots en stijlvol wonen Stadshagen? Dat kan in dit mooie herenhuis met kenmerken van de Amsterdamse School. Het huis is goed gelegen tegenover een groenvoorziening en uitgerust met een flinke tuin op het zuidoosten (perceel 270 m2). Er is een oprit met carport en een berging (voormalige garage). De living is riant, uitgebouwd en voorzien van een grote schuifpui. De afwerking en inrichting is luxueus en neutraal. Komt u vooral kijken en ervaar de ruimte en de praktische indeling. Dit is een huis om direct te betrekken. 

    Mooi rustig en toch centraal gelegen. 
    De huizen in dit leuke deel van Stadshagen kenmerken zich door de fraaie architectuur en samen vormen ze een fijne buurt met pleinen, een singel en veel groen. Vanuit deze woning zijn scholen, het winkelcentrum, parken en sportverenigingen snel bereikbaar. Ook het stadscentrum van Zwolle is met de fiets via het leuke Twistvlietpad snel bereikbaar. Het unieke aan deze woning is de ligging direct aan het groene speelveld, handig om de kinderen in de gaten te houden maar bovenal een vrij en blijvend uitzicht.

    Indeling:

    Begane grond: 
    Hal met trappenhuis, trapkast, meterkast en toilet. De woonkamer is ruim en tuingericht met een enorme schuifpui. Tevens is er een multifunctionele kamer gescheiden van de woonkamer door een stalen deur met glas. Eveneens gescheiden door stalen deuren is de woonkeuken. De keuken (2017) is luxe uitgevoerd en voorzien van verdiept werkblad en de volgende inbouwapparatuur; grote koelkast met twee vershoudlades, vriezer met drie lades, grote combi-oven, koffie-automaat met warmhoudlade, inductie kookplaat, Quooker, vaatwasser en afzuigkap (Siemens Studio-line)

    De begane grond is uitgerust met een fraaie en kwalitatief hoogwaardige PVC vloer en voorzien van vloerverwarming. Tevens zijn alle wanden en plafonds gestuct.

    Eerste verdieping: 
    Royale overloop met grote inloopruimte met CV en aansluitingen wasmachine e.d. Verder zijn er 3 heerlijk royale en lichte slaapkamers en de compleet ingerichte badkamer met ligbad, dubbele wastafel, wandtoilet en douchecabine.

    Tweede verdieping: 
    Open, lichte overloop met bergruimte en toegang tot 2 slaapkamers.

    Algemeen:
    - Isolatie: geheel geïsoleerd
    - Tuin: Zuid-oost met achterom
    - Verwarming: middels cv-ketel 2015
    - 13 zonnepanelen (solar watt) met een opbrengst van 3800 KWh (2019)
    - Elektrische rolluiken en inzethorren op de eerste en tweede verdieping
    - Carport geplaatst in 2015
    - intern gemoderniseerd met stucwerk, keuken, vloeren en stalen deuren.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.