Frankhuizerallee 169, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 525.000,- k.k.
Postcode:
8043VV
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
166m²
Perceeloppervlakte:
187m²
Inhoud:
566m³
Bouwperiode:
2006
Plaats woning op:  




  • In de populaire wijk Stadshagen te Zwolle staat deze ruime tussenwoning. Met maar liefst 5 (slaap)kamers, een carport, dakterras en zowel een luxe keuken als badkamer is dit een zeer comfortabele woning.

    Ook in de buurt is voldoende te beleven, voor zowel jong als oud. Zo heb je meerdere scholen op loopafstand om uit te kiezen, ook hoef je de Belvederelaan maar uit te lopen en je staat in het winkelcentrum van Stadshagen. Hier kan je uiteraard terecht voor je dagelijkse boodschappen, maar je vindt hier net zo gemakkelijk een gezellig eettentje. Mocht je toch eens verderop willen kijken kan je de auto gewoon thuislaten dankzij de bushalte praktisch tegenover je huis maar ook het treinstation is op loopafstand.

    Begane grond:
    Welkom in “Casa Blanca!” Niet te verwarren met de stad, eenmaal binnen wordt de bijnaam vanzelf duidelijk. De rode bakstenen van de buitenkant zijn namelijk verruild voor een strak, licht interieur.

    Hier vandaan kan je naar het toilet, welke in dezelfde stijl als de badkamer is betegeld, de trap op of naar de woonkamer.

    De woonkamer is keurig afgewerkt en de deuren, kozijnen, plafond, muren, maatwerk inbouwkast zijn neutraal van kleur. Hierdoor, maar ook dankzij de enorme glazen schuifpui is het een heerlijk lichte ruimte op elk moment van de dag.

    Aan de voorzijde van het huis is de strakke keuken geplaatst. Met tussen de woonkamer en de keuken in een stijlvolle schuifdeur kan je kiezen voor een open of gesloten keuken. Met een kookeiland, een combimagnetron, gaskookplaat, afzuigkap, koel/vriescombinatie, vaatwasser en een Quooker, kook je niet alleen in stijl, maar ook zeker in luxe.

    Eerste verdieping:
    Bovenaan de vaste trap kom je uit bij een drietal ruime kamers en de badkamer. Ook de overloop en de drie kamers zijn zo neutraal mogelijk gehouden. Met de twee grootste kamers direct tegenover de trap, heb je nog een smallere kamer aan je linkerhand.

    De badkamer met warme bruine tegels op de vloer is zeer sfeervol. Daarbij is 1 wand samen met het riante ligbad betegeld met bruin-wit tegelmozaïek. Verder beschik je over een strakke dubbele design wasbak, ruime douchecabine met hetzelfde mozaïek en een zwevend toilet.

    Tweede verdieping:
    De trap gaat verder! Bovenaan de tweede trap vind je nog twee slaapkamers, de wasruimte en kan je vanuit zowel de overloop als de achterste kamer het riante dakterras op. Tevens bevindt zich hier ook de cv-ketel (bouwjaar 2022).

    Hier geen uitzonderingen verder, ook op deze verdieping zijn de ruimtes zo neutraal en zen mogelijk gehouden, met een fijne houten laminaatvloer als tegenhanger.

    Buitenruimte:
    Ook aan de achtertuin is duidelijk veel tijd gespendeerd. Als eerste kom je uit op een verhoogd, betegeld terras met daar voorbij een luxe zitplek in de royale veranda. Ook hier ontkom je niet aan neutrale ambiance, zowel de schutting aan weerszijden als het dak van de veranda staan strak in de verf. Achterin de tuin is er nog een ruime stenen berging en een carport met eigen parkeerplaats. Liever een garage? Met enkel het plaatsen van een garagedeur is dit eenvoudig gerealiseerd.

    Als je van een strakke en neutrale afwerking houdt is dit echt een droomhuis en hoef je er praktisch niks aan te doen.

    Bijzonderheden

    - Ruime gezins- /tussenwoning
    - Carport en eigen parkeerplaats
    - Populaire locatie
    - 5 slaapkamers
    - Dakterras
    - Zowel luxe badkamer als keuken
    - CV ketel bouwjaar 2022
    - 12 stuks zonnepanelen
    - Overdekt terras
    - Alle voorzieningen op loopafstand

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.