Dr. Kuyperlaan 58, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 345.000,- k.k.
Postcode:
8014ZG
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
85m²
Perceeloppervlakte:
174m²
Inhoud:
326m³
Bouwperiode:
1961
Plaats woning op:  




  • In Zwolle-Zuid, in de populaire wijk (oud)Ittersum, staat deze UITGEBOUWDE tussenwoning met parkeerplaats op eigen terrein.

    De woning is keurig afgewerkt en geheel gemoderniseerd. Aan de achterzijde is de woonkeuken maar liefst 3 meter uitgebouwd (2020). Hierdoor is er ruim plaats voor een fors kookeiland, genieten! Dit stukje van de straat is doodlopend, waardoor het rustig wonen is. De wijk Ittersum heeft veel groen en de vele voorzieningen bevinden zich op korte afstand van de woning, zoals een uitgebreid winkelcentrum, diverse scholen en (sport) verenigingen.

    BEGANE GROND:
    Via de diepe voortuin wordt de entree bereikt. Vanuit de hal is er toegang tot het toilet, kelderkast en de woonkamer met woonkeuken. Bij het betreden van de woonkamer vallen meteen de ruimte en lichtinval op. Door de dubbele tuindeuren met zijramen tot aan de vloer is er een mooie verbinding tussen woonkamer en achtertuin. Op zonnige dagen heerlijk beide deuren open en genieten van de ruimte!

    Aan de achterzijde is de riante keuken met eiland opgesteld (2020), deze is luxe en compleet ingericht met de volgende inbouwapparatuur: Bora inductiekookplaat met interne afzuiging, koelkast, combi-oven, vaatwasser en Quooker kraan. Het is genieten om hier een maaltijd te bereiden voor gasten. Er is ruim plaats voor een grote eettafel om vervolgens de maaltijd te nuttigen (met een goed glas wijn).
    Vanuit de woonkamer is er zicht op de straat en door de ligging aan het einde van de straat kijk je vrij weg.

    EERSTE VERDIEPING:
    Via de trapopgang wordt de eerste verdieping bereikt. De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers, en de badkamer, welke is ingericht met een ruime douche, 2e toilet en wastafel. In de slaapkamer aan de achterzijde is een airco aanwezig die voldoende koelt voor de bovenverdieping.

    TWEEDE VERDIEPING:
    Door de vaste trap is dit een goed bruikbare verdieping voor de wasapparatuur, de was en opslag. Maar ook een werkplek kan hier prima, maar met een nokverhogende dakkapel wordt deze verdieping een volwaardige woonlaag.

    TUIN:
    De tuin ligt op het zonnige zuidoosten en is bereikbaar via een achterom. Achter in de tuin is een stenen schuur aangebracht. De erfafscheiding bestaat uit solide schuttingen. Aan de achtergevel is een voorbereiding voor een zonnescherm aangebracht. Ook vind je hier de buitenkraan. De extra brede toegangsdeur in de schutting is bij uitstek geschikt voor motorrijders.

    ALGEMEEN:
    - 12 meter diepe achtertuin met achterom
    - bouwjaar ca 1961
    - HR c.v. ketel 2012
    - Energielabel C
    - 10 zonnepanelen (opbrengst 1775KW/h per jaar)
    - Vaste trap 2e verdieping, nokverhogende dakkapel mogelijk
    - 3 meter uitgebouwd in 2020
    - Nieuwe keuken 2020
    - Airco 2022
    - Geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming over de gehele beganegrond, dakisolatie en dubbel glas.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.