Den Uylstraat 26, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 389.500,- k.k.
Postcode:
8015DX
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
134m²
Perceeloppervlakte:
241m²
Inhoud:
440m³
Bouwperiode:
1993
Plaats woning op:  




  • Zonnige, lichte en ruime HELFT VAN DUBBEL type HERENHUIS met GARAGE en grote, sfeervolle achtertuin op het ZUIDoosten. De tuin is onder architectuur aangelegd, met meerdere terrassen, een gazon en borders met veel begroeiing. Door de gunstige ligging en de privacy kunt u op elk moment van de dag heerlijk genieten van de zon.

    Het huis is ruim en uitstekend onderhouden. De woning is zowel aan de voor- als achterzijde vrij gelegen en bevindt zich in de rustige wijk Ittersumerbroek in Zwolle Zuid. Winkelcentrum, scholen, sportvoorzieningen en openbaar vervoer zijn op loopafstand. De wijk zelf heeft goede verbindingen met uitvalswegen als de IJsselallee en de A28.

    Begane grond:
    Entree met garderobe, toilet, trapopgang, meterkast, en tussendeur naar de garage. De royale woonkamer beschikt over een sfeervolle gashaard en een massief houten vloer. Door de vele ramen aan zowel de voor- als achterzijde van het huis is de kamer licht en zonnig. De tuin is ook vanuit de zithoek te bereiken via openslaande deuren. De ruime garage is voorzien van lichte vloertegels een wasbak met kraan.

    De moderne woonkeuken bevindt zich in de erker aan de voorzijde van het huis en is in 2015 vernieuwd. De keuken is voorzien van een gaskookplaat met wokbrander, afzuigkap, combi-magnetron, quooker, vaatwasser en koelkast.

    1e verdieping:
    Via de overloop bereikt u 3 royale slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning beslaat de gehele breedte van de woning en is op te delen in 2 slaapkamers. In alle slaapkamers op de 1e verdieping ligt een houten vloer. De ruime badkamer is licht, volledig betegeld en beschikt over een ligbad, douchecabine, 2e toilet en wastafelmeubel.

    2e verdieping:
    De ruime zolder is voorzien van een dakkapel en biedt mogelijkheden voor twee extra slaapkamers. De schuine wanden zijn voorzien van knieschotten voor extra opbergruimte. Daarnaast bevindt zich op de zolder de wasmachineaansluiting, de cv-ketel (Intergas, 1993) en ruimte voor een droger.

    Algemeen:
    - Bouwjaar 1993;
    - Buitenschilderwerk 2016;
    - Momenteel 3 slaapkamers, mogelijkheid tot 5;
    - Keuken geplaatst in 2015
    - Perceeloppervlakte 241 m².

    Kortom een heerlijk ruim en licht huis!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.