Commissarislaan 110, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 709.000,- k.k.
Postcode:
8016LC
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
8
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
239m²
Perceeloppervlakte:
622m²
Inhoud:
822m³
Bouwperiode:
1996
Plaats woning op:  




  • UNIEKE KANS!!!

    Vrijstaand wonen in een ruim bemeten en luxe ingericht woonhuis in Zwolle Zuid.

    Op werkelijk een fantastische locatie staat dit vrijstaande woonhuis met 239 m2 woonoppervlakte en onder architectuur aangelegde tuinen rondom. Het eveneens onder architectuur gebouwde huis heeft aan de voorzijde een vrij uitzicht over het park en is zowel aan de achter- als zijkant uitgebouwd. Van binnen is het huis tot in de puntjes ingericht en afgewerkt. Zo is er veel maatwerk toegepast met gebruik van luxe en kwalitatief hoogwaardige materialen.

    Het huis is gesitueerd op een perceel van maar liefst 622 m². De tuin rondom is eveneens onder architectuur aangelegd en gunstig op de zon gelegen.

    Dit woonhuis staat in de woonwijk Zwolle Zuid aan de rand van de buurt Oldenelerbroek. Het IJssellandschap met haar fraaie uiterwaarden liggen op loopafstand en nodigen uit tot het maken van wandelingen en fietstochten. Voorzieningen zoals een uitgebreid winkelcentrum, basisscholen en diverse (sport) verenigingen liggen eveneens op korte afstand.

    Indeling:

    Begane grond:
    Statige entree, met trapopgang, toiletruimte en toegang tot de keuken, living en de eetkamer/bibliotheek. Verder is er nog een aparte tv-kamer welk ook dienst kan doen als speel- of gamekamer. Ook is er in de zij-uitbouw een kantoor welke tevens bereikbaar is vanaf het zijpad.
    De riante living ligt tuingericht en is voorzien van een brede schuifpui welke toegang geeft tot het terras en de tuin. De brede schuifpui en de vele raampartijen zorgen voor een goede lichtinval en een mooie verbinding tussen binnen en buiten.
    Aan de voorzijde van het woonhuis is de woonkeuken gesitueerd, welke is voorzien van een luxe keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur zoals een 5- pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, oven, magnetron, stomer, koffiemachine en een Quooker.


    1e verdieping:
    Overloop met vide en toegang tot de 4 (slaap)kamers, 2 badkamers, separaat toilet en het balkon. De slaapkamers zijn ruim bemeten. Vanuit een van de slaapkamers aan de achterzijde is de vliering bereikbaar welke de nodige bergruimte biedt.
    De 2 slaapkamers aan de voorzijde beschikken over een loopdeur en worden middels een stalen brug/ balkon met elkaar verbonden.

    De complete badkamer is voorzien van een ligbad, douche, en wastafel. De 2e badkamer is ingericht met een douche en wastafel.

    Tuin:
    De tuin rondom het woonhuis is fraai aangelegd met afwisselende thema’s. Door de gunstige ligging van de achtertuin (ZuidWest) en de aanwezigheid van diverse terrassen is er gedurende de gehele dag de mogelijkheid om in de zon of schaduw te zitten.

    Aan de voorzijde van het huis is een brede oprit aanwezig waardoor het mogelijk is om meerdere auto’s te parkeren op eigen terrein.

    Algemeen:
    - Zonnepanelen
    - Waterontharder
    - CV-ketel 2019
    - Maatwerk interieur met gebruik van luxe materialen
    - Uitgebouwd achter- en zijgevel in 2010
    - Buitenschilderwerk 2019

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.