Boswalstraat 91, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 350.000,- k.k.
Postcode:
8043VC
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
109m²
Perceeloppervlakte:
80m²
Inhoud:
402m³
Bouwperiode:
2007
Plaats woning op:  




  • Laat je verrassen door deze unieke tussenwoning!

    Deze woning moet je echt komen bekijken om de vrijheid ervan en de bijzondere ruimte en ligging te ervaren. De buitenkant ziet er robuust en uitstekend onderhouden uit. Eenmaal binnen vind je alles wat je nodig hebt om licht en ruim te leven. Zo ben je bij deze woning onder andere voorzien van een comfortabel en groen dakterras waar je de dag rond kunt genieten van de zon, aansluitend ligt aan dit dakterras een ruime loungeruimte.
    Verder drie slaapkamers (vierde eenvoudig te realiseren), een zeer ruime badkamer en een goed uitgeruste keuken. De woning beschikt ook over een aparte bergruimte buiten. Aan ruimte dus absoluut geen gebrek.

    De ligging is tegelijk veilig en vrij. De woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk ‘De Hoven’. Voorzieningen zoals station, basisscholen, winkelcentrum en binnenstad zijn binnen handbereik.

    Kortom, een unieke woning op een top locatie!

    Indeling:

    Begane grond
    De woning is te bereiken via een zorgvuldig beplante en betegelde voortuin. Bij binnenkomst valt al direct op dat het hier een goed onderhouden woning betreft. De hal geeft ruimte aan een ruim entree met toilet, meterkast en trap naar de eerste verdieping. De woonkeuken straalt door de lichtval van de grote ramen ruimtelijkheid uit.
    De open keuken is stijlvol ingericht met lichte kleuren. De keuken is voorzien van 4-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en inbouwoven. Vanaf hier heb je een mooi uitzicht naar de patio. Extra bergruimte vind je in de naastgelegen bijkeuken waar ruim voldoende plaats is voor een wasmachine en droger. Tevens is een ruime trapkast aanwezig met extra bergruimte.

    Eerste verdieping
    Ook op de eerste verdieping heb je met drie slaapkamers en een badkamer veel leefruimte. De ruime badkamer is goed ingericht en volledig betegeld. Hier kom je aan niets tekort met ligbad, douche, wastafel en tweede toilet. Naast de master bedroom vind je op deze verdieping nog twee ruime, lichte slaapkamers waarvan een nu dienst doet als kantoor en de ander als inloopkast.

    Tweede verdieping
    De tweede verdieping is te bereiken via een tweede volwaardige vaste trap op de overloop. Laat je hier verrassen door een zonovergoten verdieping met een openslaande deur naar het riante, comfortabele dakterras! De ruimte die nu dienst doet als tweede woonkamer is ook ideaal in te richten als vierde slaapkamer of thuiswerkplek. Op het ruime comfortabele dakterras kun je in alle privacy heerlijk loungen en genieten van de zon die in de loop van de ochtend het terras al veraangenaamt.

    Buitenruimte
    De patio is te bereiken via de bijkeuken. Deze is recent volledig opnieuw betegeld en daardoor onderhoudsvriendelijk. Eenmaal buiten biedt de patio/tuin je privacy door de beschutte ligging, in de ochtend kan je hier al vroeg van een kopje koffie in de zon genieten. Via de patio/tuin bereik je de berging.

    Bijzonderheden:
    - Bijzondere tussenwoning
    - Goed onderhouden, instapklaar
    - Veel privacy, het gevoel in een vrijstaand huis te wonen
    - Groene, veilige en kindvriendelijke omgeving
    - Nabij alle voorzieningen
    - Binnenstad op fietsafstand
    - Veel leefruimte
    - Riant dakterras met zon

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.