Belvederelaan 289, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 375.000,- k.k.
Postcode:
8043LX
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
galerijflat
Soort bouw:
bestaand
Garage:
Ja
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
124m²
Inhoud:
392m³
Bouwperiode:
2004
Plaats woning op:  




  • Ben jij op zoek naar een zeer goed onderhouden appartement welke zo te betrekken is?

    Dan is dit appartement aan de Belvédèrelaan 289 in Zwolle absoluut iets voor jou!

    Het is onder andere voorzien van een ruime woonkamer, 3 ruim bemeten slaapkamers, moderne keuken en badkamer, groot balkon en natuurlijk een eigen parkeerplaats en berging!

    Ook de ligging van het appartement is ideaal. Zo is het gesitueerd boven het winkelcentrum van de wijk Stadshagen. Voor alle benodigde voorzieningen hoef je dus slechts de deur uit te lopen. Het appartementencomplex kenmerkt zich door de opvallende architectuur en fraaie afwerking.

    Appartement
    Het appartement is te bereiken via een keurige centrale entree met intercomsysteem. Tevens bevinden zich hier de brievenbussen, lift en toegang tot de berging en eigen parkeerplaats.

    Bij het betreden van het appartement valt direct op dat het een goed onderhouden en ruim appartement betreft, zo ligt er een massief eiken vloer in de woonkamer en keuken en zijn alle binnendeuren in 2022 vervangen.
    Via de hal kun je naar alle ruimtes: de drie slaapkamers, was-/cv-ruimte, toilet, badkamer, woonkamer met eetkamer en de open keuken.

    Het betreft een royale en brede woonkamer welke grenst aan het balkon, door de grote schuifpui is er een heerlijke lichtinval. Hier is dan ook genoeg ruimte voor een zitgedeelte, eetgedeelte en open keuken.

    De open keuken is modern ingericht met witte fronten en is van alle gemakken voorzien met inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasser.

    Ook de badkamer is modern en stijlvol ingericht met grote grijze tegels, wat het geheel een spa-uitstraling geeft. Je komt hier aan niets tekort, zo is er een breed wastafelmeubel met grote lades en een ruime inloopdouche. Het separate toilet is in dezelfde stijl ingericht als de badkamer.

    De drie slaapkamers verschillen in grootte, waardoor ze momenteel zijn ingericht als master bedroom, werkkamer en inloopkast, waarbij de masterbedroom ook toegang geeft tot het overdekte balkon.

    Bijzonderheden
    - Keurig onderhouden appartement
    - Alle binnendeuren vernieuwd in 2022
    - Moderne keuken en badkamer
    - Drie slaapkamers
    - Ruim balkon voorzien van glazen windschermen
    - Voorzien van externe berging
    - Parkeerplaats in garage
    - VvE € 148,- per maand

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.