Beeldsnijderstraat 160, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 325.000,- k.k.
Postcode:
8043CP
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
115m²
Perceeloppervlakte:
154m²
Inhoud:
387m³
Bouwperiode:
1998
Plaats woning op:  




  • Ruimte, licht en sfeer! Dat vindt u in deze bijzonder royale EINDwoning voorzien van prachtige raampartijen, fraaie tuin, parkeerplaatsen op eigen terrein en mooie tweede verdieping met dakterras. De woonkamer is ruim, de keuken en badkamer eigentijds en de tuin (en het dakterras) zijn gelegen op het ideale westen. De woning is bovendien gelegen op ideale locatie voorin de wijk Stadshagen.

    Begane grond
    Hal, entree, net toilet, meterkast, trapopgang, heerlijk lichte woonkamer met mooie sfeervolle vloer en praktische trapkast. De keuken is aan de voorzijde gesitueerd en door het zijraam erg licht. De keuken is ingericht met een koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron en vaatwasser. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming (m.u.v. toilet).

    Eerste verdieping
    Overloop, 3 slaapkamers en een badkamer met vloerverwarming welke is ingericht met een ligbad (jacuzzi), separate douche, wastafel en 2e toilet.

    Tweede verdieping
    Zeer royale zolderruimte met toegang tot het dakterras. Zelfs deze verdieping is voorzien van veel daglicht, wat deze ruimte multifunctioneel maakt. Prima om te gebruiken als kantoor, studeerruimte of slaapkamer. Op deze verdieping vindt u ook de cv-ketel en de aansluitingen voor de wasmachine en de wasdroger. Het dakterras met overkapping is gelegen op het westen, waar u heerlijk kunt genieten van de rust en de ondergaande zon.

    Tuin
    De fraai aangelegde tuin is voorzien van houten berging en uiteraard van een achterom. Aan de voorzijde vindt u twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Ook in de straat is er voldoende parkeergelegenheid.

    Omgeving
    De Beeldsnijderstraat is gelegen in het eerste gedeelte van de wijk Stadshagen. U bent zowel met de auto als met de fiets in mum van tijd in het centrum of bij uitvalswegen. Vanaf de beeldsnijderstraat kunt u wandelen langs het Zwarte water of het natuurgebied. Ook het winkelcentrum, de Milligenplas, sportvoorzieningen en het openbaar vervoer vindt u op korte afstand.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.