Brinkweg 9a, Zalk

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 335.000,- k.k.
Postcode:
8276AH
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, tuin rondom
Kamers:
6
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
120m²
Perceeloppervlakte:
610m²
Inhoud:
375m³
Bouwperiode:
1973
Plaats woning op:  




  • Vrijstaand wonen met vrij uitzicht. Hier kun je leven in vrijheid en genieten van de natuur om je heen. Op enkele minuten van Zwolle en Kampen ligt Zalk. Een klein gezellig dorpje aan de rivier de IJssel.

    Dit huis aan de Brinkweg voldoet aan alle hedendaagse eisen en is de laatste jaren flink gerenoveerd en gemoderniseerd. De woning beschikt o.a. over een slaapkamer en een badkamer op de begane grond en is daarmee ook voor oudere mensen of minder validen, zeer geschikt.

    Lage maandlasten zijn mogelijk omdat er bij het renoveren van de woning ook aan isolatievoorzieningen is gedacht. Zo is de woning voorzien van vloerisolatie, muurisolatie, dubbel glas en deels dakisolatie. De houtkachel draagt ook bij aan de lage energielasten. De historisch lage rente zorgt ervoor dat ook de hypotheeklasten goed te dragen zijn.

    Gebouwd op een mooi perceel grond van maar liefst 610 m2. Aan de voorzijde geniet je van vrij uitzicht over de weilanden en ook aan de achterzijde is geen directe bebouwing.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, meterkast, modern toilet (2013) voorzien van wandcloset en fontein, slaapkamer met 2 inbouwkasten, woonkamer met schouw en houtkachel, een dichte keuken welke is ingericht met een moderne inbouwkeuken, aansluitend een ruime bijkeuken en een badkamer.

    De keuken is voorzien van een natuurstenen werkblad, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap koelkast en een combi-oven.

    Verdieping
    Overloop met een vide, grote slaapkamer met kastenwand en berging, 2e slaapkamer met een dakkapel en en 3e ruime slaapkamer met een wastafel en berging aan weerszijden.

    Tuin
    De tuin is onlangs ook opnieuw aangelegd. Er is een houten berging aanwezig voor het stallen van de fietsen en er is een houtopslag voor het haardhout.

    VOOR MEER INFORMATIE OF EEN BEZICHTIGING KUNT U CONTACT OPNEMEN MET 038-3336633.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.