Zegge 37, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 217.500,- k.k.
Postcode:
8265CM
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
6
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
121m²
Perceeloppervlakte:
265m²
Inhoud:
407m³
Bouwperiode:
1972
Plaats woning op:  




  • Ruime hoekwoning met dubbele berging en een riante tuin.

    Gelegen aan een rustig hofje, nabij winkels, scholen en tevens op korte afstand van de historische binnenstad van Kampen.

    De woning is gebouwd in 1972 en staat op een zeer riante kavel van maar liefst 265 m2. Verder is het huis goed onderhouden en tamelijk goed geïsoleerd, wat resulteert in een energielabel C.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, toilet, trapopgang, Z-vormige woonkamer met een straatgerichte zithoek en een tuingerichte eethoek, dichte keuken met deur naar de achtertuin. De keuken is ingericht met een riante en keurig nette inbouwkeuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koel/vriescombinatie.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en 3 ruime slaapkamers. Een van de slaapkamers in nu in gebruik als waskamer. Er is echter ook een wasmachineaansluiting op de tweede verdieping aanwezig waardoor deze kamer gewoon als slaapkamer te gebruiken is. De badkamer ziet er keurig uit en is ingericht met een toilet, een douchehoek en een badkamermeubel met wastafel.

    Tweede verdieping
    Overloop, berging en een 4e slaapkamer met dakraam en raam in de topgevel van het huis.

    Tuin
    De tuin is heerlijk ruim en keurig aangelegd. De achtertuin is maar liefst 18 meter diep en 7,5 meter breed. In de achtertuin beschikt men over een stenen schuur en nog een extra schuur, uitgevoerd in kunststof. Erg leuk en een mooi pluspunt is natuurlijk de overkapping welke is gerealiseerd.

    Belangstelling? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.