Zegge 30, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 199.000,- k.k.
Postcode:
8265CM
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
118m²
Perceeloppervlakte:
183m²
Inhoud:
375m³
Bouwperiode:
1972
Plaats woning op:  




  • Deze woning bieden we aan met een scherpe vanaf prijs. Na de bezichtiging kunt u een bieding uitbrengen, waarbij de woning, na goedkeuring van het bod door de eigenaar, zal worden toegewezen aan de hoogste bieder.

    Het betreft hier een hoekwoning met o.a. 4 slaapkamers en een ruime tuin op het zuidwesten.

    De woning is gunstig gelegen. Aan een rustige straat in een kindvriendelijke woonomgeving. Binnen enkele minuten bevinden zich winkels, zwembad, scholen en sportverenigingen. Ook de binnenstad van Kampen is nabij.

    Het huis is lekker ruim, goed onderhouden en goed geïsoleerd. Ook is de woning onderhoudsarm omdat het is voorzien van aluminium kozijnen.

    Indeling:

    Begane grond:
    Entree, hal met trapopgang, toilet, woonkamer, eetkamer en keuken. De keuken is uitgevoerd met een keramische kookplaat, vaatwasser, combi-oven en een koelkast met vriesgedeelte. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin.

    1e Verdieping:
    Overloop met toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer beschikt over een ligbad met douchescherm, toilet, een wastafelcombinatie en vloerverwarming. Daglichttoetreding komt via het raam aan de voorzijde.

    2e Verdieping:
    Via een vaste trap bereikt men de overloop met een riante tweede verdieping. Door de hoge nok is hier nog een ruime 4e slaapkamer. Vanuit de overloop is er een separate wasruimte alsmede twee extra bergruimtes te benutten.

    Tuin
    De tuin ligt gunstig op het zuidwesten en is lekker ruim. De tuin is verder onderhoudsarm aangelegd, waarbij men in de achtertuin de beschikking heeft over een vrijstaande stenen berging. Erg praktisch is de achteruitgang.

    Wekt deze woning uw interesse? Neem dan gerust contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.